MUU LÄMMITYS

Peililämmitys

Höyrystyneet peilit voivat olla ärsyttäviä. Erityisesti pienissä kylpyhuoneissa peilit höyrystyvät hyvin nopeasti. Saatavana on kuitenkin yksinkertainen ja näkymätön ratkaisu: peilin taakse asennettava lämmitysmatto.

Matto lämmittää peilin ja eliminoi lämpötilaerojen vaikutukset ja kylmemmän peilin pinnalle muodostuneen kosteuden. Voit säätää peilin lämmitysmaton käynnistymään yhdessä kylpyhuoneen valon kanssa. Näin peili ei enää huurru, vaikka viihtyisit kylvyssä pidempään.

Lämmitysmatto on jokaisen kokeneen, asennusohjeitamme noudattavan tee-se-itse-asentajan helppo asentaa. Muista kuitenkin, että valtuutetun sähköasentajan pitää tehdä sähköliitännät. Peililämmitykseen suosittelemme DEVIfoil™-peililämmityskalvoa tai DEVImat™-mattoa.

Peililämmitys on yksinkertainen ja näkymätön ratkaisu, jolla vältetään peilien huurtuminen. Lämmitysmatto asennetaan peilin taakse, ja se lämmittää ja estää kosteuden asettumisen peilin viileämmälle pinnalle. Voit säätää peililämmityksen käynnistymään yhdessä kylpyhuoneen valon kanssa.

Asiakaspalvelu uudistuu
Ecodesign direktiivi