OMAKOTITALOT

Talojen sähkölämmitys

Harkitsetko talon rakentamista tai remontoitko vanhaa? Valintasi on silloin DEVIn sähköinen lattialämmitys tasaisen lämmön ja turvallisuuden vuoksi.

DEVI tarjoaa paitsi älykkäitä energia- ja kustannustehokkaita sähkölämmitysjärjestelmiä sisätiloihin, myös järjestelmiä, joiden avulla pidät ajotiet ja katot sulina ja lumettomina talvella.

DEVI sähkölämmitysjärjestelmät on helppo asentaa talon rakennus- tai remontointivaiheessa.

Lattiapinnan alle asennettavien lämmitysjärjestelmien ansiosta voit suunnitella tilan haluamallasi tavalla eikä lämpöpattereille ja putkistoille tarvita erikseen tilaa. Lisäksi sähköinen lattialämmitys on huoltovapaa, sillä et ole velvoitettu esim. säännöllisiin kattilatarkastuksiin, jotka tuovat aina lisää muistettavaa ja merkitsevät lisäkuluja.
DEVIn termostaatit ja matkapuhelinsovellukset älypuhelimeesi antavat sinun ohjata kotisi lämpötilaa etänä. Voit helposti käynnistää tai sammuttaa lämmityksen tai asettaa jokaiseen huoneeseen halutun lämpötilan puhelimellasi, riippumatta siitä missä olet. Tarvitset vain verkkoyhteyden.

Sähköinen lattialämmitys ON energiatehokkaiden talojen lämmitysvalinta.

DEVI HeatMAP laskentaohjelman löydät täältä.

Optimaalista mukavuutta
Jokapäiväistä arjen luksusta ei ole vain tunne lämpimistä jaloista vaan myös, se että voidaan saavuttaa miellyttävä lämpö jokaiseen huoneeseen mahdolisimman vähäisellä energiankulutuksella. Tämän sinulle tekee mahdolliseksi DEVIn sähköinen lattialämmitys.
Sulanapidon edut
Sulanapitojärjestelmän puolesta puhuu moni asia. Sen tuomat edut vetoavat niin rahallista säästöä kaipaaville ja mukavuudenhaluisille kuin turvallisuutta toivoville ja kiinteistönsä arvosta huolehtivillekin.
Sulanapidon perustietoa - opinnäytetyö
Sulanapidon perustietoa on monesti vaikea löytää ja useimmille asiaan työn kautta perehtymättömille koko ulkoalueiden sulanapidon konsepti voi olla melko outo ja vieras.
Sulata lumi katoilta - älä pudota
Lumenpudotus on taloyhtiön vastuulla, mutta aina sen hoitaminen ei ole ongelmatonta.
DEVI mukana SLO:n 'suomenennätysremontissa'
DEVI sovellusoppaat nyt ladattavissa täältä!
Me kerromme kuinka se tehdään parhaiten! Olemme julkaisseet kattavan valikoiman DEVI sovellusoppaita, joista löydät kaiken tarvittavan tiedon juuri oikeanlaiseen lämmitys- ja sulanapitoasennukseen. Sovellusoppaiden tarkoitus on helpottaa työtäsi ja säästää arvokasta aikaasi. Täten sinulla jää enemmän aikaa tuottavaan työhön.
Asiakaspalvelu uudistuu
Ecodesign direktiivi
Uusi Danfoss DEVIreg™ Opti yhdistelmätermostaatti
Sähköisen lattialämmityksen tarkka hallinta ja tyylikäs muotoilu
Älykkäät termostaatit
Mikä DEVIreg™ termostaateista soveltuu parhaiten sinun tarpeisiin?
DEVIn talviratkaisut
Lue lisää DEVIn turvallisuutta lisäävistä ratkaisuista.
Lataa uusin DEVI -tuoteluettelo
Olemme päivittäneet DEVI -tuoteluettelomme uusimmilla tulokkailla. Sähköinen versio sisältää linkitykset Product Storeemme. Tsekkaa!
DEVIreg™ Multi: Ohjelmoitava 7-kanavainen termostaatti
Uutuus DEVIreg™ Multi - lue lisää!