PIENKERROSTALOT – ASUNNOT JA HUONEISTOT

DEVI on ihanteellinen kumppani kun otetaan huomioon asukkaiden mukavuus ja turvallisuus, ympäristövaikutukset sekä lopulliset käyttökustannukset. Tuotteet sopivat niin sähköiseen mukavuuslattialämmitykseen kuin myös asuinrakennusten putkien sulanapitoon sekä jään ja lumen sulanapitoon pihateiltä ja katoilta.

Lisäksi DEVI-valikoimassa on ratkaisuja kylpyhuoneiden lattialämmitykseen, peilin höyryyntymistä estäviä tuotteita ja pyyhekuivaimia, jotka ovat ihanteellisia kylpyhuoneisiin, keittiöihin ja kodinhoitohuoneisiin.

Nykyaikana kiinteistöjen omistajilla ja isännöitsijöillä monia keinoja parantaa rakennusten energiatehokkuutta ja turvallisuutta. Lisäksi uudisrakennusta, saneerausta tai remonttia suunniteltaessa pitää noudattaa paikallisia ympäristölakeja ja ottaa huomioon tulevien sukupolvien luontoperintö.

Huoneistojen ja asuntojen lattialämmitys 

Haluatko kokea jalan alla mukavan lämpimän lattian? Tutustu DEVIn älykkäisiin ratkaisuihin.

Monissa asunnoissa voidaan ottaa käyttöön sähköinen lattialämmitys lisälämmönlähteenä. Voit helposti lisätä ohuen DEVImat- tai DEVIdry-ratkaisun remontissa, ja nauttia lämmitetystä sisätilasta ja lattiasta, kun lämpötila ulkona laskee ja varsinainen lämmityskausi on vasta alkamassa. 

Kun rakennuksen lämpöpatterit alkavat toimia, voit sammuttaa lattialämmityksen ja kytkeä sen jälleen päälle aina, kun haluat nauttia lämpimästä lattiasta.

Lattian alle asennettava ja siksi näkymätön lattialämmitys tarjoaa sinulle enemmän ja parempia mahdollisuuksia suunnitella sisätilat haluamallasi tavalla, mutta ennen kaikkea se parantaa kotisi lämpömukavuutta. Sähköisen lattialämmityksen etuna on lisäksi tarkempi säätö ja nopeampi reaktioaika verrattuna vesikiertoisiin lattialämmitysjärjestelmiin.

Löydät DEVI-tuotevalikoimasta kaikkien lattiapintojen kanssa käyttöön soveltuvia räätälöityjä ratkaisuja ja älykkäitä termostaatteja, jotka pitävät halutun lämmön ja säätelevät energiankulutusta.

DEVI HeatMAP laskentaohjelman löydät täältä.

Optimaalista mukavuutta
Jokapäiväistä arjen luksusta ei ole vain tunne lämpimistä jaloista vaan myös, se että voidaan saavuttaa miellyttävä lämpö jokaiseen huoneeseen mahdolisimman vähäisellä energiankulutuksella. Tämän sinulle tekee mahdolliseksi DEVIn sähköinen lattialämmitys.
Sulanapidon edut
Sulanapitojärjestelmän puolesta puhuu moni asia. Sen tuomat edut vetoavat niin rahallista säästöä kaipaaville ja mukavuudenhaluisille kuin turvallisuutta toivoville ja kiinteistönsä arvosta huolehtivillekin.
Sulanapidon perustietoa - opinnäytetyö
Sulanapidon perustietoa on monesti vaikea löytää ja useimmille asiaan työn kautta perehtymättömille koko ulkoalueiden sulanapidon konsepti voi olla melko outo ja vieras.
Sulata lumi katoilta - älä pudota
Lumenpudotus on taloyhtiön vastuulla, mutta aina sen hoitaminen ei ole ongelmatonta.
DEVI mukana SLO:n 'suomenennätysremontissa'
DEVI sovellusoppaat nyt ladattavissa täältä!
Me kerromme kuinka se tehdään parhaiten! Olemme julkaisseet kattavan valikoiman DEVI sovellusoppaita, joista löydät kaiken tarvittavan tiedon juuri oikeanlaiseen lämmitys- ja sulanapitoasennukseen. Sovellusoppaiden tarkoitus on helpottaa työtäsi ja säästää arvokasta aikaasi. Täten sinulla jää enemmän aikaa tuottavaan työhön.
Asiakaspalvelu uudistuu
Ecodesign direktiivi
Suojaa putket pakkasilta
Juomavesiputkien ja putkien sisä- ja ulkopuolinen sulanapito
Uusi Danfoss DEVIreg™ Opti yhdistelmätermostaatti
Sähköisen lattialämmityksen tarkka hallinta ja tyylikäs muotoilu
Älykkäät termostaatit
Mikä DEVIreg™ termostaateista soveltuu parhaiten sinun tarpeisiin?
DEVIn talviratkaisut
Lue lisää DEVIn turvallisuutta lisäävistä ratkaisuista.
Lataa uusin DEVI -tuoteluettelo
Olemme päivittäneet DEVI -tuoteluettelomme uusimmilla tulokkailla. Sähköinen versio sisältää linkitykset Product Storeemme. Tsekkaa!
DEVIreg™ Multi: Ohjelmoitava 7-kanavainen termostaatti
Uutuus DEVIreg™ Multi - lue lisää!