URHEILUKENTÄT

Miksi stadionit tarvitsevat sähkölämmitystä?

Useimmat nykyaikaiset urheilustadionit ovat monitoimirakennuksia, joissa voidaan järjestää urheilukisoja ja tapahtumia suurille osallistujamäärille sääolosuhteista riippumatta. Suurin haaste on ylläpitää täydelliset olosuhteet kentällä kaikkien kisojen ja tapahtumien ajan, myös hankalissa sääolosuhteissa.

DEVIn sähkölämmitysjärjestelmät tarjoavat enemmän kuin pelkkää jäätymissuojausta.

Urheilukentän sähkölämmitys on yleensä stadionien monitoimiratkaisu. Tällainen energiatehokas ratkaisu estää kentän vahingoittumisen talvella jäätymisen ja lumen vaikutuksesta. Sulan maan aikaan stadionin nurmikon alla oleva lämmitys edistää luonnonnurmen kasvua ja palautumista. Näin taataan hyväkuntoinen kenttä, jolla pelikautta voidaan pidentää vuodenajasta tai kentän sijainnista riippumatta.

Pääsyy sähkölämmityksen käyttöön on järjestelmän yksinkertaisuus ja vaivattomat ominaisuudet verrattuna muihin järjestelmiin, joissa tarvitaan enemmän mekaanisia laitteita varmistamaan, että järjestelmä toimii hyvin. 

Sähkölämmityksen globaalina johtajana DEVI on osoittanut asiantuntemuksensa niin moniin lajeihin käytettävillä kentillä kuin jalkapallostadioneilla ja golfkentilläkin. Sähkölämmitysjärjestelmät toimivat täydellisesti niin luonnonnurmella kuin keinonurmellakin.