Tietoa DEVI:stä

 

Yhteystiedot: 

Asiakaspalvelu ja tekninen tuki: 075 325 1100

Sähköposti: asiakaspalvelu.fi@danfoss.com

Ketä olemme 

DEVI mahdollistaa miellyttävän asuinympäristön – tarjoamme korkealaatuisia sähkölämmitysjärjestelmiä, joiden vaikutukset kantavat pitkälle. Palvelemme asiakkaitamme tarjoamalla markkinoiden parhaan takuun. Laajennettu DEVIwarranty™ on voimassa 20 vuoden ajan!

DEVI sähkölämmityksen 75 toimintavuotta 

Yritys perustettiin Kööpenhaminassa, Tanskassa, vuonna 1942. Sen nimi, DEVI, on lyhenne sanoista Dansk El-Varme Industri.

DEVI valmisti aluksi lämmityselementtejä teollisuuden tarpeisiin. 1960-luvun alussa DEVIllä kiinnostuttiin sähkölämmityskaapeleista ja vanhimmat lämmityskaapeliasennukset ovatkin siltä ajalta.

 

 

Arvomme

Olemme koonneet visiostamme, missiostamme ja arvoistamme kolme tärkeintä toteamusta ja muodostaneet niistä kolme toimintaamme ohjaavaa lausetta. Kutsumme tätä nimellä ”The Way To Go”:

  • Olemme sähkölämmityksen globaali markkinajohtaja.
  • Olemme asiakkaan ensisijainen valinta.
  • Olemme yritys, joka on hyvä liikekumppani ja jossa ihmiset haluavat työskennellä.

 

Ammattilaisille 

DEVI-tuotemerkki on osa Danfoss Groupia – Tanskan suurinta teollisuusyritystä. DEVI on lattialämmityksen globaali markkinajohtaja ja Euroopan suurin sähkölämmitysjärjestelmien valmistaja. Tavoitteemme on olla asentajien ja loppukäyttäjien suosima valinta.

DEVIn laaja valikoima kattaa nykyaikaisten sähkölämmitysjärjestelmien suunnittelun, tuotannon ja myynnin.