Arvomme

Olemme koonneet visiostamme, missiostamme ja arvoistamme kolme tärkeintä toteamusta ja muodostaneet niistä kolme toimintaamme ohjaavaa lausetta. Kutsumme tätä nimellä ”The Way To Go”:

  • Olemme sähkölämmityksen globaali markkinajohtaja.
  • Olemme asiakkaan ensisijainen valinta.
  • Olemme terve yritys, joka on hyvä liikekumppani ja jossa ihmiset haluavat työskennellä.

Visiomme

DEVI on maailmanlaajuinen sähköisten sisä- ja ulkolämmitysjärjestelmien toimittaja. Olemme asiantuntijoita edistyneissä lämmönohjausteknologioissa, jotka optimoivat käyttäjämukavuuden ja energiansäästöt.

Kehitämme aina järjestelmiä, jotka ovat kokonaisuudessaan integroitavissa yksityisasuntojen huonelämpötilan säätimiin.

Missiomme

Olemme asiakkaan ensisijainen valinta.

Saavutamme tämän tuomalla asiakkaidemme käyttöön korkealaatuisimpia tuotteita ja kilpailukykyisiä etuja, ja varmistamalla asumismukavuuden ainutlaatuisen tason käyttämällä luotettavia lämmitysjärjestelmiä sisä- ja ulkoalueilla kodeissa ja erilaisissa rakennuksissa.

Olemme terve yritys, joka on hyvä liikekumppani ja jossa ihmiset haluavat työskennellä.

Arvomme

Olemme päteviä, meillä on voitontahtoa ja kehitämme jatkuvasti etuja asiakkaillemme, kollegoillemme ja muille liikekumppaneillemme.      

 

Laatukäytäntö 

DEVI-lämmitysjärjestelmät on tarkoitettu palvelemaan asiakkaitamme. Siksi noudatamme kaikessa toiminnassamme voimakkaan asiakaskeskeistä lähestymistapaa.

Ensisijainen tavoitteemme on olla markkinasektorimme asiakkaiden silmissä "luotettava vaihtoehto". Tarjoamme helpointa, tehokkainta  ja laadukasta asumismukavuutta sisätiloihin ja ulkotilojen turvallisuustuotteita ja -palveluita kaikilla tasoilla.

Varmistamme, että tunnistamme ja ymmärrämme asiakkaidemme odotukset. Suunnittelemme, kehitämme ja validoimme tuotteita ja palveluita niin, että ne täyttävät tai ylittävät nämä odotukset.

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä ja asetamme tavoitteita varmistaaksemme, että ylitämme odotukset jatkuvasti.

Tunnistamme ensisijaisen tavoitteemme täyttämiseen tarvittavat osaamisalueet ja kehitämme henkilöstömme taitoja, jos puutteita havaitaan. Luomme ja ylläpidämme toimintakulttuuria ja organisaatiota, jossa odotetaan jatkuvaa parannusta liiketoiminnan kaikilla osa-alueilla ja palkitaan siitä.

Toimimme ISO 9001 -sertifioidun, Divisional Quality Management System (QMS) -laatujärjestelmän mukaan tavoitteenamme standardoida yksittäinen, asiakaskeskeinen lähestymistapa. Vuonna 2015 siirryimme ISO/TS 16949 -vaatimustenmukaiseen laatujärjestelmään.

Tuotantolaitoksemme ja tuotteemme noudattavat kaikkia sovellettavia viranomaismääräyksiä ja ympäristöstandardeja. DEVI ottaa aktiivisen roolin uusien ympäristö- ja teollisuusstandardien kehittämisessä.

Pienennämme vähitellen toimittajiemme kokonaismäärää ja siirrämme liiketoimintamme ISO 9001 -sertifioiduille toimittajille, joiden vähimmäisvaatimuksena on Danfossin eettisten ohjeiden noudattaminen.           

Koska laatustandardimme ovat korkeimmat mahdolliset, myönnämme asiakkaillemme markkinoiden parhaan 20 vuoden takuun DEVI-kaapeleiden ja -mattojen osalta. DEVIwarranty™ kattaa paitsi tuotteen korvaamisen, esimerkiksi kohtuulliset muuraus- ja laattavauriot, myös asennus- ja lattiamateriaalikustannukset.

Ympäristökäytäntö

DEVI parantaa jatkuvasti suoritustaan ympäristöasioissa.

Edistämme kestävää kehitystä estämällä saastumista ja eliminoimalla ympäristölle haitallisia vaikutuksia. Ponnistelumme ovat johtamassa jatkuviin ja mitattavissa oleviin parannuksiin ympäristöasioissa.

DEVIn toiminnot suunnitellaan ja toteutetaan ottaen huomioon yksittäinen työntekijä, työympäristö ja ympäröivät olosuhteet. Kaikki DEVI-tuotantolaitokset ovat ISO 14001 -standardin sekä paikallisen ympäristö- ja työympäristölainsäädännön mukaisia.

Termi ”ympäristö” tarkoittaa sekä työympäristöä, mukaan lukien terveys ja turvallisuus, että ulkoista ympäristöä. DEVI-lämmitysjärjestelmät ja nykyaikaiset lämmitystermostaatit on suunniteltu säästämään energiaa ja pienentämään DEVI-käyttäjien kustannuksia.

Ammattilaisille

DEVI-tuotemerkki on osa Danfoss Groupia – Tanskan suurinta teollisuusyritystä. DEVI on lattialämmityksen globaali markkinajohtaja ja Euroopan suurin sähkölämmitysjärjestelmien valmistaja. Tavoitteemme on olla asentajien ja loppukäyttäjien suosima valinta.

DEVIn tarjonta kattaa nykyaikaisten, muista markkinoilla olevista kilpailijoista erottuvien sähkölämmitysjärjestelmien tuotekehityksen, tuotannon ja myynnin.

DEVI-järjestelmät ovat luotettavia ja niiden korkeaan laatuun yhdistyy markkinoiden paras takuu, joka myönnetään jopa 20 vuodeksi.

DEVI pitää tärkeänä tuotteidensa nykyaikaista, helppokäyttöistä ja tyylikästä muotoilua.

Valitsemalla DEVIn säästät energiaa ja rahaa.

Yhteistyömme aikana pidämme kiinni korkeimmista standardeista. Saat käyttöösi paitsi laadultaan parhaat eurooppalaiset tuotteet, myös yli 70 vuoden kokemuksen ja tietotaidon, joka DEVIllä on sähkölämmityksestä.