Lämmitysmatot

DEVI-lämmitysmatot ovat monikäyttöisiä ja monenlaisiin käyttökohteisiin suunniteltuja lämmitysmattoja. Kohteita ovat mm. kotien ja kaupallisten rakennusten sähkölämmitys sekä sisä- ja ulkolämmitysjärjestelmät.

DEVI tarjoaa täyden valikoiman sähkölämmitysmattoja lattialämmitysjärjestelmiin ja ulkoalueiden sulanapitoon. Koska matot ovat todella ohuita ja helppoja asentaa, sisätilojen DEVI-lämmitysmattoja käytetään yleensä remontointikohteissa, joissa ne voidaan asentaa olemassa olevaan lattiapinnoitteeseen.  Matot ovat erittäin käteviä suurten alueiden sähkölämmitysjärjestelmien asennuksessa.

Voit käyttää lattialämmityksen mattoasennusta uudisrakennusten kaikkien lattiapinnoitteiden, esimerkiksi laattojen, laminaatin ja puun alla.  Ainutlaatuinen pyöreä profiili (vain 3 mm:n korkeus) ja tukeva rakenne varmistavat nopean, helpon ja turvallisen asennuksen, joka soveltuu erinomaisesti nykyisten lattioiden remontointiin. Kun lisäksi 20 vuoden takuumme kattaa tuotteen, asennuksen ja uuden lattian hinnan, tiedät olevasi hyvissä käsissä.

DEVI HeatMAP laskentaohjelman löydät täältä.

DEVImat™ 70
DEVImat™ 100
DEVImat™ 150
DEVIsnow™ 300
DEVIasphalt 300