Muut lämmitysjärjestelmät

Peililämmitys

Höyrystyneet peilit voivat olla ärsyttäviä, erityisesti pienissä kylpyhuoneissa, joissa ne voivat höyrystyä nopeasti. DEVI tarjoaa ongelmaan helpon ja näkymättömän ratkaisun: peilin taakse asennettavan lämmityselementin.

Elementti lämmittää peilin ja eliminoi lämpötilaeron vaikutuksen. Voit säätää peililämmityksen käynnistymään esim. yhdessä kylpyhuoneen valon kanssa. Elementin ansiosta peili ei enää huurru.

Elementin asentaminen peilin taakse on helppoa. Muista kuitenkin, että valtuutetun sähköasentajan pitää tehdä sähköliitännät. Peililämmitykseen suosittelemme DEVIfoil™-lämmityselementtiä.

Pyyhekuivaimet

Kosteat kylpypyyhkeet voivat aiheuttaa ongelmia, esimerkiksi heikentää hygieniaa, eikä kostean pyyhkeen käyttö ole muutenkaan mukavaa. DEVI auttaa pitämään pyyhkeet kuivina tyylikkäällä pyyhekuivaimella.

DEVIrail™ on pyyhekuivain, joka on helppo asentaa ja sopii ihanteellisesti kylpyhuoneisiin, keittiöihin, kodinhoitohuoneisiin ja loma-asuntoihin. Se on myös matalaenerginen tuote ja voit aina halutessasi helposti käynnistää tai sammuttaa sen. 

Nykyaikainen ja universaali muotoilu näyttää hyvältä kaikkien sisustustyylien kanssa ja väreistä valittavanasi on kromi ja valkoinen. DEVIrail™ on saatavana teholuokissa 20 W, 40 W ja 60 W.

Puhallinlämmittimet

DEVItemp™-puhallinlämmitin vastaa tilapäisiin lämmitystarpeisiin tehokkaasti. Puhallinlämmitin on suunniteltu kestämään lämpöä ja kylmää, kosteutta ja kovaa käyttöä rakennustyömailla.

Sisäänrakennettu termostaatti varmistaa, että haluttu lämpötila pysyy tasaisena ja pitää samalla sähkönkulutuksen mahdollisimman alhaisena. Puhallinlämmitintä voidaan käyttää kannettavana lämmittimenä tai kiinteästi asennettuna esim. seinätelineellä (lisätarvike).

DEVItemp™ on saatavana teholuokissa 3 kW, 6 kW, 9 kW, 15 kW ja 21 W.

 

Peililämmitys
DEVIfoil™ Mirror
Pyyhekuivaimet
DEVIrail™
Puhallinlämmittimet
DEVItemp™