Säätimet

Sisätermostaatit ja ohjausjärjestelmät

Löydät DEVI-termostaattien valikoimasta niin tyylikästä muotoilua kuin ratkaisuja, joiden avulla voit ohjata sähkölämmitystä langattomasti matkapuhelimellasi etänä.

DEVIreg™-sähkötermostaatit ja niiden lattia-anturit varmistavat tarkan lattialämmitysjärjestelmän ohjauksen. Lattia pysyy aina miellyttävänä ja lämpimänä. Siinä on lisäksi rajoitin, jolla sitä estetään kuumenemasta liikaa tai vaurioittamasta lattiarakennetta. Näin lämpötila on aina lattiavalmistajan ilmoittaman enimmäislämpötilan mukainen.

Käyttökustannusten hallintaa ajatellen DEVIreg™-termostaatit ovat todella hyvä valinta. Yhdessä lattian alla olevan lämmityselementin ja hyvin tarkan termostaattiohjauksen kanssa ne varmistavat poikkeuksellisen korkean energian hyödyntämistason. Siten DEVIreg™-termostaatti voi ohjata huonelämpötilaa hyvin tarkasti, mistä on etua sekä mukavuuden että kustannusten kannalta.

Älykkäillä DEVI-termostaateilla saat käyttöösi helpoimman tavan säästää energiaa ja rahaa sähkölämmityksessä. Käyttäjäystävällinen valikkoselaus tekee lämmitysjärjestelmän ohjelmoinnista miellyttävää ja helppoa. Käyttämällä uusimpien DEVIreg™-termostaattien valikoiman älykkäitä toimintoja voit säästää sähkölaskusta jopa 30 %. Viimeisimmät versiot, kuten uusi Danfosslink™ (ent. DEVIlink) ja Danfoss-sovellus tai DEVIreg™ Smart ja DEVIsmart™-sovellus antavat sinun ohjata sähköistä lattialämmitystä käytännöllisesti katsoen kaikkialta, missä käytettävissäsi on internetyhteys.

Lämpö jakautuu lattiaan optimaalisesti ja DEVIreg™-termostaatti ohjaa lämmitystä erittäin tarkasti. Näiden tekijöiden ansiosta keskimääräistä huonelämpötilaa voidaan laskea 1–2 °C verrattuna perinteiseen vesipohjaiseen lämmitykseen. Tämä vähennys tehdään vaikuttamatta lämpömukavuuteen.

Se merkitsee, että energiahukkaa voidaan pienentää jopa 10–20 %, mistä on etua sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta. Lisäetuna DEVI-lattialämmitys on edullisempi asentaa kuin muut samat ominaisuudet omaavat lämmitysjärjestelmät.

DEVI HeatMAP laskentaohjelman löydät täältä.

Ulkotermostaatit 

DEVI tekee talvikaudesta turvallisemman ja helpomman.

Kun lumisade alkaa tai päättyy, säädin seuraa sateen rytmiä ja kytkee järjestelmän päälle ja pois samanaikaisesti.

Ulko-olosuhteisiin, katoille ja räystäskouruihin täydellisesti sopiva säädin on varustettava kosteus- ja lämpötila-antureilla, jotta se pystyy tunnistamaan milloin lunta alkaa sataa. Kun lämpötila laskee määrättyyn tasoon, esim. 0 :een, lumianturit ilmoittavat sen termostaatille ja lämmitysjärjestelmä kytkeytyy päälle.

Kun anturit huomaavat, että lämpötila on korkeampi kuin esim. +4  (oletusasetus) ja lämmitetty pinta havaitaan kuivaksi, järjestelmä kytkeytyy jälleen pois päältä. Voit myös kytkeä järjestelmän päälle tai pois päältä manuaalisesti.

DEVI suosittelee täysin automaattista DEVIreg™ 850 -termostaattia. Siinä on lämpötila- ja kosteusanturit, jotka tunnistavat jään ja lumen sulamisen esimerkiksi jalkakäytävillä, teillä ja rampeissa sekä katoilla, räystäskouruissa  ja ränneissä.

Laajasta ulkotilojen lämmitykseen suunniteltujen DEVI-termostaattien valikoimasta löydät aina juuri tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun.

DEVIreg™ Opti
DEVIreg™ Smart
DEVIreg™ Touch
Danfoss Link™ ratkaisu
DEVIreg™ 316
DEVIreg™ 330
DEVIreg™ 610
DEVIreg™ 850