Pinta-asennettavat lämmitysjärjestelmät

Siisti, helppo ja nopea asennus
Pinta-asennettavat sähkölämmitysjärjestelmät mahdollistavat siistin, helpon ja nopean sähköisen lattialämmityksen asennuksen. Järjestelmät voidaan asentaa betonilattioille tai suoraan puulattioille ilman lisävalmisteluja. DEVIdry™- ja DEVIcell™-järjestelmät toimivat lisäeristyksenä aluslattiaa vasten.

DEVIdry™-lämmitysjärjestelmä
DEVIdry™ on lattialämmitysjärjestelmä, joka koostuu 8 mm korkeasta lämmityselementistä, jonka sisällä on lämmityskaapeli. Tämä kaiken kattava lämmityselementti- ja alustajärjestelmä sopii enintään 22 mm paksujen puulattioiden, parkettien, laminaattien ja mattojen alle.
DEVIdry™ on täydellinen ratkaisu saneeraukseen. Se on nopea, helppo ja erittäin yksinkertainen asentaa. Täydellinen ratkaisu helppoon lattialämmitykseen olohuoneissa, lastenhuoneissa, kellareissa ja muissa tiloissa – kun haluat asentaa luotettavan lämmitysjärjestelmän nopeasti ja siististi.

DEVIcell™-eristyslevyt
Jos haluat mieluummin lämmityskaapelit, voit aina käyttää eristäviä DEVIcell™-asennuslevyjä yhdessä DEVIflex™ 10T- tai DEVIflex™ 6T -lämmityskaapeleiden kanssa sähköisen lattialämmityksen nopeaan ja helppoon asennukseen puulattioiden alle. DEVIcell™-asennuslevyjä käytettäessä lämmityskaapeleita ei valeta märkään sementtiin. Kaapelit voidaan sen sijaan painaa helposti DEVIcell™-levyjen kaapeliuriin, jonka jälkeen uusi puulattia voidaan asentaa suoraan levyjen päälle. DEVIcell™-levyssä on 12 mm:n polystyreenilevy, 0,8 mm:n alumiinilevy sekä kaapeliurat 10 cm:n välein.

 DEVI HeatMAP laskentaohjelman löydät täältä.

DEVIdry™ 55
DEVIdry™ Kit 55
DEVIdry™ 100
DEVIdry™ Kit 100
DEVIdry™ Pro Kit
DEVIcell™