BEMUTATKOZIK A DEVI

Magunkról
Hosszú élettartamú elektromos fűtési megoldásokkal kínálunk komfortos életkörülményeket ügyfeleinknek. Ügyfeleink bizalmát az egyedülálló DEVIwarranty™ garanciával szolgáljuk, amely nem csak a fűtőkábel vagy fűtőszőnyeg cseréjére, hanem a járulékos költségekre is vonatkozik, a garancia időtartama egyes termékek esetében pedig 20 év, ami kiemelkedőnek számít a piacon.

75 éves örökség az elektromos fűtések területén
A céget Koppenhágában, Dániában alapították 1942-ben a DEVI név a "Dansk El-Varme Industri" név rövidítéséből született.

A DEVI kezdetben ipari célokra gyártott fűtőelemeket. A korai 60-as években a DEVI elkezdett figyelmet fordítani az elektromos fűtőkábelekre; a legrégibb fűtőkábel rendszereket ebben az időszakban alkották meg.

Értékeink
Összegyűjtöttük a három legfontosabb megállapítást, ami jellemzi jövőképünket, célkitűzésünket és értékeinket, amit a "The Way To Go" ("az út amin haladunk") filozófiával jellemzünk:

• Globális piacvezetők vagyunk az elektromos fűtések területén.
• Mi vagyunk a preferált választás.
• Mi egy életrevaló vállalat vagyunk, akivel jó együtt dolgozni, és akinél jó együtt dolgozni.

Szakembereknek
A DEVI márka a Danfoss csoport része, mely Dánia legnagyobb iparvállalata. A DEVI globális piacvezető az elektromos padlófűtések területén, és Európa legnagyobb elektromos fűtőrendszer-gyártója. Nem titkolt célunk az, hogy mind a kivitelező szakemberek, mind a végfelhasználók tekintetében mi legyünk a preferált választás.

A DEVI célja, hogy olyan modern elektromos fűtőrendszereket kínáljon, amelyek dizájnja, gyártása és értékesítése kitűnik a piacon lévő hasonló termékek közül.