Értékeink
Összegyűjtöttük a három legfontosabb megállapítást, ami jellemzi jövőképünket, célkitűzésünket és értékeinket, amit a "The Way To Go" ("az út amin haladunk") filozófiával jellemzünk:

• Globális piacvezetők vagyunk az elektromos fűtések területén.
• Mi vagyunk a preferált választás.
• Mi egy életrevaló vállalat vagyunk, akivel jó együtt dolgozni, és akinél jó együtt dolgozni.

Jövőképünk
A DEVI az elektromos beltéri és kültéri fűtési megoldások globális szállítója. Mi már elsajátítottuk a korszerű fűtésvezérléssel kapcsolatos technológiákat, amely a felhasználók kényelmét szolgálják optimális energiafelhasználás mellett.

Mindig olyan megoldásokat fogunk fejleszteni, amely a magánházak belső klímájának és komfortját növelik.

Célkitűzésünk
Mi vagyunk a preferált választás.
Úgy érjük el, hogy az ügyfeleink minket válasszanak, hogy a legjobb termékeket kínáljuk versenyképes előnyökkel, illetve úgy, hogy a végfelhasználóknak megbízható és komfortos rendszereket tudjunk kínálni épületeik külső és belső elektromos fűtéseihez.

Mi egy életrevaló vállalat vagyunk, akivel jó együtt dolgozni, és akinél jó együtt dolgozni.
Értékeink
Hozzáértők vagyunk, bennünk van a versenyszellem és töretlenül azon fáradozunk, hogy mindezekből ügyfeleink, kollégáink és a többi üzleti partnerünk profitáljon.

Irányelvek a minőségbiztosítás területén
A DEVI fűtési megoldásai a vásárlókat szolgálják, ezért az összes tevékenységi területünket erős ügyfélközpontúság kell hogy jellemezze.
Elsődleges célunk, hogy mi legyünk a "megbízható forrás" a piaci szegmensünkben található ügyfelek számára. A lehető legkönnyebb, leghatékonyabb és legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínálunk a beltéri komfort növeléséhez, illetve a külső területek biztonságosabbá tételéhez.
Képesek vagyunk azonosítani és megérteni a vevőink elvárásait. Termékeinket és szolgáltatásainkat úgy tervezzük, fejlesztjük és elemezzük, hogy megfeleljenek ügyfeleink elvárásainak, illetve túl is szárnyalják azokat.

Folyamatosan mérjük vevőink elégedettségét, és meghatározzuk azokat az irányokat, amelyek továbbra is biztosítják, hogy túlszárnyalhassuk az elvárásaikat.

Meghatározzuk azokat a kompetenciákat, amely elsődleges célunk eléréséhez szükségesek, és ha valahol hiányosságot tapasztalunk, akkor munkatársaink készségeinek fejlesztésével válaszolunk erre. Olyan szervezeti kultúrát teremtünk és tartunk fenn, amit a folyamatos jobbítási szándék vezérel minden területen.

Az egységes ügyfél-orientált megközelítés szabványosítása érdekében a tevékenységünket az ISO 9001 szabvány és minőségirányítási rendszer (MIR) szerint végezzük. 2015-ben áttértünk az ISO / TS 16949 minőségirányítási rendszer szabványának használatára.
Gyáraink és termékeink megfelelnek az összes vonatkozó szabályozási és környezetvédelmi előírásoknak. A DEVI aktív szerepet vállal az új, környezeti és ipari szabványok tervezésében.

Idővel csak olyan beszállítókkal fogunk dolgozni, akik ISO 9001 minősítéssel rendelkeznek és a Danfoss saját előírásainak (Danfoss Code of Conduct) is megfelelnek.

Mivel a legnagyobb minőségi szabványoknak teszük eleget, vásárlóinknak a DEVI fűtőkábelekre és fűtőszőnyegekre 20 év teljes körű garanciát tudunk biztosítani, ami a termék javításán/pótlásán túl az egyéb járulékos költségekre is kiterjed.

Irányelvek a környezetvédelem területén
A DEVI folyamatosan javítja a környezetvédelmi mutatókat.

Az környezetszennyezés megelőzésével és a környezetre gyakorolt nemkívánatos hatások megszüntetésével hozzájárulunk a fenntartható fejlődéshez. Erőfeszítéseink eredményeként a környezetvédelemmel kapcsolatos mutatókban tartós javulás tapasztalható.

A DEVI tevékenységeinek tervezését és végrehajtását mindig úgy végezzük, hogy figyelembe vesszük az egyes alkalmazottakra, a munkakörnyezetre és a környezetre gyakorolt hatását.

A DEVI gyárai megfelelnek az ISO 14001 szabványnak, az irányadó helyi környezetvédelmi jogszabályoknak és munkaügyi jogszabályoknak.
A "környezet" alatt a munkakörnyezetet, munkavédelmet, biztonságot, valamint a külső környezetet kell érteni.