Szakembereknek
A DEVI márka a Danfoss csoport része, mely Dánia legnagyobb iparvállalata. A DEVI globális piacvezető az elektromos padlófűtések területén, és Európa legnagyobb elektromos fűtőrendszer-gyártója. Nem titkolt célunk az, hogy mind a kivitelező szakemberek, mind a végfelhasználók tekintetében mi legyünk a preferált választás.

A DEVI célja, hogy olyan modern elektromos fűtőrendszereket kínáljon, amelyek dizájnja, gyártása és értékesítése kitűnik a piacon lévő hasonló termékek közül.

A megbízható megoldások és a kiváló minőség miatt a DEVI egyes termékekre 20 éves, a piacon egyedülálló teljes garanciát biztosít.
A DEVI törődik azzal, hogy modern, felhasználóbarát és elegáns kialakítású terméket kínáljon vásárlóinak, akik ezek segítségével pénzt és energiát takaríthatnak meg.

Az együttműködés alatt fenntartjuk a legmagasabb minőségi követelményeket. Nem csak egy kiváló minőségű európai terméket kap tőlünk, hanem azt a 70 év alatt felhalmozott tudást és tapasztalatot, amit a DEVI az elektromos fűtések területén szerzett.