Aszfalt

DEVI fűtőkábelek aszfalthoz

Az elmúlt években rengeteg történetet olvashattunk az időjárási viszontagságok okozta balesetekről és vagyoni károkról: súlyos sérülések, növekvő biztosítási prémiumok, anyagi károk, növekvő karbantartási költségek. A DEVI hó- és jégolvasztó rendszereivel most és mindörökre véget vethetünk a zord időjárási viszonyok okozta veszteségeknek. Rendszereink segítségével megoldott a gyors és egyszerű jég-és hómentesítés.

A DEVI-nél kifejlesztettünk egy innovatív megoldást az aszfalt jég- és hómentesítésére. A DEVIasphalt™ nagy teljesítményű fűtőkábeleket alkalmazva tisztítja meg az aszfaltot a csapadéktól.

A DEVIasphalt™ fűtőszőnyegek és fűtőkábelek használata kifejezetten ajánlott aszfaltban, ugyanis akár 240 °C-on is megtartja ellenálló képességét. Ezek az ellenálló kábelek nem igényelnek homokágyazatot, ezáltal lehetővé téve a DEVIasphalt™ minél egyszerűbb és költséghatékonyabb alkalmazását. Annak érdekében, hogy a fűtőkábelek ne károsodjanak, fontos hogy elkerüljük a nehéz gépek (úthengerek és aszfaltozó gépek) használatát a burkolaton. A DEVIasphalt™ fölötti aszfaltburkolatnak minimum 5 cm vastagságúnak kell lennie. Egyaránt az aszfaltozás előtt és után szakértőnek kell megbizonyosodnia a kábelek állapotáról és a szigetelés ellenálló képességéről.

A DEVIasphalt™ hó- és jégolvasztó rendszerei DEVIasphalt™ fűtőkábelekből, DEVIreg™ termosztátokból és alkalmazási segédeszközökből állnak.

A DEVIreg™ termosztátok szenzoraikkal teszik lehetővé a legjobb eredmények elérését a lehető legkevesebb energia felhasználása mellett.


A DEVI Aszfalt hó- és jégolvasztó rendszereinek javasolt felhasználásai

Fő célunk, hogy a DEVI hó- és jégolvasztó rendszereivel biztosíthassuk a felületi hó- és jégmentesítést:

Hotelek és kereskedelmi létesítmények
Repülőterek és helikopterleszállók
• Utak

A DEVI Aszfalt hó- és jégmentesítő rendszerei közvetlenül az aszfalt alatt telepítendőnk, ezáltal megelőzve a hó és jég felhalmozódását az aszfalton.


Alkalmazási útmutató: Aszfalt Hó- és jégolvasztó rendszerek

Az alábbi felhasználási segédlet segítséget nyújt a DEVI hó- és jégolvasztó rendszerek alkalmazásához, illetve a fűtőkábelek elhelyezésével és rendszerbeállításokkal kapcsolatban is útmutatást ad.

A Danfoss-nál fontosnak tartjuk, hogy kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékeket alkossunk.
A Danfoss-nál fontosnak tartjuk, hogy kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékeket alkossunk.