Talaj

DEVI hó- és jégolvasztó rendszerek

Az elmúlt években rengeteg történetet olvashattunk az időjárási viszontagságok okozta balesetekről és vagyoni károkról: súlyos sérülések, növekvő biztosítási prémiumok, anyagi károk, magas karbantartási költségek. A DEVI hó- és jégolvasztó rendszereivel most és mindörökre véget vethetünk a zord időjárási viszonyok okozta veszteségeknek. Rendszereink segítségével megoldott a gyors és egyszerű jég-és hómentesítés.

A DEVI hó- és jégolvasztó rendszereinek általános felhasználási területei közé tartoznak a lakossági parkolási zónák, kocsibehajtók, járdák, kültéri lépcsők, rakodóhidak, rámpák, hidak és vízgyűjtő területek.

A DEVI nedvesség érzékelő szenzorokkal felszerelt elektromos termosztát vezérlésű fűtőkábelei és fűtőszőnyegei segítenek költséghatékonyan megóvni az akár nagyméretű területeket is. Legyen szó parkoló zónákról, rámpákról vagy akár járókelők számára biztosított bejáratokról, a DEVI rendszereivel energiát és időt spórolva tesszük lehetővé a biztonságos hozzáférést.

A DEVI hó- és jégolvasztó rendszerei DEVI fűtőkábelekből, fűtőszőnyegekből, DEVIreg™ termosztátokból és alkalmazási segédeszközökből állnak.

A DEVIreg™ termosztátok szenzoraikkal teszik lehetővé a legjobb eredmények elérését a lehető legkevesebb energia felhasználásával.


A DEVI talajfűtési rendszerek javasolt felhasználásai

Fő célunk, hogy a DEVI hó- és jégolvasztó rendszereivel biztosíthassuk a talaj hó- és jégmentesítést:

Hotelek és kereskedelmi létesítmények
Családi házak
Repülőterek és helikopterleszállók
Mezőgazdasági felhasználás

A DEVI hó- és jégolvasztó rendszereinket kifejezetten az emberek és járművek megóvása céljából terveztük. Szeretnénk fagyos időben is biztosítani a biztonságos közlekedést. Célunk, hogy rendszereink segítségével minél kisebbre csökkenthessük az időjárási viszontagságok okozta anyagi károkat és a balesetek számát.

Alkalmazási útmutató: Hó- és jégolvasztó rendszerek
Az alábbi felhasználási segédlet segítséget nyújt a DEVI hó- és jégolvasztó rendszerek alkalmazásához, illetve a fűtőkábelek elhelyezésével és rendszerbeállításokkal kapcsolatban is útmutatást ad.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó videók

Outdoor safety applications and frost protection
Ice and snow melting system: installation video

A Danfoss-nál fontosnak tartjuk, hogy kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékeket alkossunk.
A Danfoss-nál fontosnak tartjuk, hogy kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékeket alkossunk.