Beltéri megoldások

DEVI Beltéri padlófűtési rendszerek

 

Csupán egy egyszerű ténnyel bizonyíthatjuk, hogy a radiátoros fűtési rendszer már a múlté: a meleg levegő felfelé száll. De pontosan ez miért is jelenti, hogy a jövő az elektromos padlófűtési rendszerekben rejlik? Míg a hagyományos radiátoros rendszerek segítségével a felfelé áramló hő hideg levegő formájában száll le lábmagasságba, a padlófűtési rendszerek lehetővé teszik, hogy a láb, derék és fej magasságában is élvezhessük a kellemes hőmérsékletet.

A DEVI padlófűtési rendszereinkkel mindenki számára biztosítjuk a megfelelő szobahőmérsékletet otthon, az irodában, műhelyekben, sportcsarnokokban, illetve bárhol, ahol igény van a kellemes klímára. A DEVI padlófűtési rendszerei bármely típusú padlóban alkalmazhatók, legyen szó fa parkettáról vagy felújított padlózatról.

A DEVI padlófűtési rendszereinkkel nem csak a megbízható minőséget garantáljuk, hanem azt is, hogy fűtőkábeleink és fűtőszőnyegeink rendkívüli karbantartás igénye nélkül is időtállók lesznek.

Legyen szó fürdőszobáról, konyháról, hálószobáról vagy akár irodáról a DEVI padlófűtési rendszerei a megfelelő megoldást kínálják a helyiségek melegen tartására.

A DEVI padlófűtési rendszerei DEVI fűtőkábelekből, fűtőszőnyegekből, DEVIreg™ termosztátokból és alkalmazási segédeszközökből állnak.

A DEVI padlófűtési rendszerek javasolt felhasználásai

Fő célunk, hogy a DEVI padlófűtési rendszereinkkel biztosíthassuk a megfelelő padló és szobahőmérsékletet:

Hotelek és kereskedelmi létesítmények
Társasházak, lakások és apartmanok
Hajózás és közlekedés
Családi házakAlkalmazási útmutató: Beltéri padlófűtési rendszerek

Az alábbi felhasználási segédlet segítséget nyújt a DEVI padlófűtési rendszerek alkalmazásához, illetve a fűtőkábelek elhelyezésével és rendszerbeállításokkal kapcsolatban is útmutatást ad.
 

 

 

Kapcsolódó videók

DEVIflex™ cables: how to install 
Installation of electric floor heating cables 
Installation of electric floor heating mats 
DEVIdry™ - underfloor heating