Tető

DEVI Fűtőkábelek tetőkhöz és ereszcsatornákhoz


A DEVI hó- és jégolvasztó rendszerei segítségével védelmet nyújtunk a tetőkön és ereszcsatornákban felhalmozódó olvadékvíz okozta károk ellen. Legyen szó bármilyen tetőről, DEVI rendszereinkkel biztosítjuk, hogy az épülethomlokzatokban és tetőkben ne tehessen kárt a megfagyott csapadék.

A fűtőkábeleket lehetőség szerint a tetők szélén, illetve olyan helyeken szükséges elhelyezni, ahol nagy a jég, valamint a hó felhalmozódásának esélye. Az olvadékvíz sikeres elvezetésével megelőzhetjük, hogy az ereszcsatornák károsodjanak.

A DEVIreg™ termosztátok lehetővé teszik a legjobb eredmények elérését a lehető legkevesebb energia felhasználásával. Ez a termosztátokba épített precízen megtervezett szenzoroknak köszönhető, amik pontosan felmérik és valós időben, automatikusan reagálnak a hőmérséklet-változásra

A DEVI fagy elleni védelmet biztosító fűtőkábelek általános felhasználási területei tetők, ereszcsatornák, esővízgyűjtők, lapostetők és vápacsatornák.

A DEVI tetőn alkalmazandó fagyvédelmi rendszerei DEVI fűtőkábelekből, DEVIreg™ termosztátokból és alkalmazási segédeszközökből állnak.

A DEVIreg™ termosztátok szenzoraikkal teszik lehetővé a legjobb eredmények elérését a lehető legkevesebb energia felhasználásával.

 

A DEVI fagyvédelmi rendszerek javasolt felhasználásai

Fő célunk, hogy a DEVI fagyvédelmi rendszereivel megóvhassuk a tetőket és ereszcsatornákat a fagyás okozta károktól.

Hotelek és kereskedelmi létesítmények
Családi házak
Repülőterek és helikopterleszállók

A DEVI fagyvédelmi rendszereinket kifejezetten az emberek és járművek megóvása céljából terveztük. Szeretnénk a téli hideg időben is biztosítani a biztonságos közlekedést. Célunk, hogy rendszereink segítségével minél kisebbre csökkenthessük az időjárási viszontagságok okozta balesetek és anyagi károk számát.

Alkalmazási útmutató: Tetőn alkalmazható fagyvédelmi rendszerek
Az alábbi felhasználási segédlet segítséget nyújt a DEVI fagyvédelmi rendszerek alkalmazásához, illetve a fűtőkábelek elhelyezésével és rendszerbeállításokkal kapcsolatban is útmutatást ad.

 

 

 

 

 

Kapcsolódó videók

Application for roof and gutters with thermostat DEVIreg™ 850
Ice and snow melting systems - Roof, Gutters and Ground