Articles

Tények a beltéri elektromos padlófűtésről
Hogy könnyebben dönthessen az otthona számára megfelelő fűtési rendszerről, összeállítottunk egy listát a beltéri elektromos padlófűtéssel kapcsolatos tényekről.
A Danfoss-nál fontosnak tartjuk, hogy kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékeket alkossunk.
A Danfoss-nál fontosnak tartjuk, hogy kiváló minőségű, hosszú élettartamú termékeket alkossunk.
AutoCAD software-be épülő DEVI-modul Most letölthető!
Örömmel értesítjük az AutoCAD villamos tervezőket, hogy elkészült és ingyenesen letölthető a DEVI fűtőkábeltervező-modulja, mely lehetővé teszi elektromos fűtések tervezését AutoCAD-ban.
DEVIreg Opti™ elektromos termosztát: a dizájn, ami bármelyik otthonba illeszkedik
Új DEVIreg™ Smart termosztát
Fedezze fel az elektromos padlófűtés komfortjának és kontrolljának legújabb szintjét. A négyszögletes érintőképernyő visszafogott és időtlen dizájnjával a DEVIreg™ Smart termosztát bármilyen modern belső térbe illeszkedik.
DEVI fűtőkábelek autóbehajtókhoz és járdákhoz
A DEVI olyan modern megoldást kínál, amivel a kemény munka és az ezzel járó bosszúságok megelőzhetők. Az autóbehajtóba vagy járdába beépített fűtőkábelekkel időt és pénzt takaríthat meg, és a továbbiakban nem kell törődnie hólapátolással. Télen a ház körüli külső területek tisztán, szárazon és hómentesen tarthatók, amivel növelhető a biztonság és csökkenthető a balesetveszély.
DEVI fűtőkábelek tetőkhöz és ereszcsatornákhoz
DEVI hó- és jégolvasztó rendszer beépítésével megkímélheti magát a tetőkön és ereszcsatornákban felhalmozódó hó és jég eltávolításával járó kellemetlen és balesetveszélyes munkától. A DEVI rendszereivel csökkentheti a balesetveszélyt és az épületek fagy által okozott károsodását.
A DEVI elektromos padlófűtés előnyei
DEVI electrical floor heating is mounted directly in the tile glue and it only needs 4.5 mm layer under panels. It makes installations easier and faster – you don’t need to waste your time for waiting for few centimeters layer to dry.