A DEVI elektromos padlófűtés előnyei

 

Az elektromos padlófűtés az építési fázisban és a mindennapi használatban is számos előnyt kínál. A DEVI által kínált intelligens vezérlés tovább fokozza ezen előnyöket.

Láthatatlan hőforrás
A DEVI elektromos padlófűtés láthatatlan. Mivel a rendszer a padlóban található, a belső tér elrendezéséhez és a rendelkezésre álló hely optimális kihasználáshoz a DEVI új lehetőségeket kínál.

Előnyös rétegrend
A DEVI fűtőkábelek és fűtőszőnyegek közel vannak a padlóburkolathoz, ami miatt könnyű padlószerkezet alakítható ki. A vizes padlófűtésekkel szemben, ahol a padlófűtés-csövekre 6-10 cm betonburkolatot szükséges tenni, a DEVImat fűtőszőnyegre akár 4,5 mm vastag csemperagasztó réteg is elegendő.

A DEVI fűtőszőnyeg közvetlenül a járólap alatt, a csemperagasztó rétegben elfér, ezért a beépítése gyorsabb és egyszerűbb: nem kell megvárnia a vastag burkolat kiszáradását.
A vékony DEVImat fűtőszőnyegnek köszönhetően úgy is kialakíthat padlófűtést, hogy a meglévő burkolatot nem kell felszednie: a régi járólapra kerülhet a fűtőszőnyeg és az új burkolat.

Többemeletes épületek
Többemeletes épületek esetében, ahol fontos az alacsonyan tartható belmagasság, szintén jó választás a DEVI rendszereinek alkalmazása. Jó példa erre a svédországi Malmö-ben épült, 54 emeletes "Turning Torso", mely fürdőszobáinak padlófűtését a DEVI szállította.

Energia- és költséghatékony
A DEVI elektromos padlófűtés a költségek tekintetében is több előnyt kínál. A beruházási és tervezési költsége alacsonyabb, a beépítése pedig gyorsabb és egyszerűbb, ráadásul a kivitelezése könnyen összehangolható az egyéb építési munkákkal. Mindezen előnyökkel pénz és idő takarítható meg az építési fázisban.
A fűtés működtetésekor a pontos DEVI termosztátokkal a kellemes hőkomfort optimális energiafelhasználással érhető el. Más fűtési rendszerekhez viszonyítva a DEVI minőségi előnyöket és hosszabb élettartamot kínál.

Komfortos fűtés zöld-energia használatával
A DEVI elektromos padlófűtés kis energiaigényű házakban napelemmel kombinálva gazdaságos és zöld alternatívát kínál. A komfort feláldozása nélkül CO2-kibocsátás nélkül lehet a nap energiáját elektromos energiává alakítani.

DEVIwarranty™ - egyes termékek 20 év garanciával
A DEVI hosszú élettartamú, kiváló minőségű termékeket kínál a piacon elérhető legjobb garanciával. A DEVIwarranty™ egy négy szintet tartalmazó garancia rendszer, amely a DEVI ügyfeleinek nagyfokú nyugalmat kínál.
A DEVI termékek az EU-ban készülnek a legmagasabb fokú minőség-ellenőrzési szabványok betartásával.

Kapcsolódó termékek
A DEVIflex™ 10T egy nagyteljesitmenyű es rugalmas elektromos fűtőkabel, amely megfelel a Nemzetkozi Elektrotechnikai Bizottsag (IEC) 60800:2009 szabvanya M2 kovetelmenyeinek.
DEVIflex™ is an extremely high-quality, 360° fully screened twin conductor cable with a tough outer sheath (non UV stable). Its round profile and robust construction ensures a fast, simple and safe installation in multiple indoor floor constructions and pipe tracing applications.
Smart
A DEVIreg™ Touch termosztattal az elektromos padlofűtesek szabalyozasa most meg egyszerűbbe valik. A beszerelestől kezdve a beuzemelesen at a mindennapi hasznalatig minden konnyebb mint valaha. Az erintőkepernyős kijelző, a tetszetős forma, az energiatakarekos uzemeltetest lehetőve tevő intelligens időzitő, a beepitett beallitas-varazslo mind hozzajarul a maximalis felhasznaloi megelegedettseghez. A DEVIreg™ Touch kifejlesztesenel figyelembe vettek a szerelők es felhasznalok visszajelzeseit, ennek eredmenyekent ez a modern keszulek tobbfele kapcsolokeretbe illeszthető, kompatibilis mas gyartok erzekelőivel, ezaltal mas rendszerek modernizalasahoz is hasznalhato. A DEVIreg™ Touch modern, mint egy okostelefon: erintőkepernyős kezeles, Internet alapu előbeallitas, Android es iOS alkalmazas virtualis beallitashoz.
A Devilink vezeték nélküli fűtésvezérléssel a ház összes helyiségének hőmérsékletét egy központi helyről lehet vezérelni egy szines érintőképernyős felületen keresztül. Az elektromos padlófűtés mellett vizes rendszerekhez is használható.