A DEVI elektromos padlófűtés előnyei

 

Az elektromos padlófűtés az építési fázisban és a mindennapi használatban is számos előnyt kínál. A DEVI által kínált intelligens vezérlés tovább fokozza ezen előnyöket.

Láthatatlan hőforrás
A DEVI elektromos padlófűtés láthatatlan. Mivel a rendszer a padlóban található, a belső tér elrendezéséhez és a rendelkezésre álló hely optimális kihasználáshoz a DEVI új lehetőségeket kínál.

Előnyös rétegrend
A DEVI fűtőkábelek és fűtőszőnyegek közel vannak a padlóburkolathoz, ami miatt könnyű padlószerkezet alakítható ki. A vizes padlófűtésekkel szemben, ahol a padlófűtés-csövekre 6-10 cm betonburkolatot szükséges tenni, a DEVImat fűtőszőnyegre akár 4,5 mm vastag csemperagasztó réteg is elegendő.

A DEVI fűtőszőnyeg közvetlenül a járólap alatt, a csemperagasztó rétegben elfér, ezért a beépítése gyorsabb és egyszerűbb: nem kell megvárnia a vastag burkolat kiszáradását.
A vékony DEVImat fűtőszőnyegnek köszönhetően úgy is kialakíthat padlófűtést, hogy a meglévő burkolatot nem kell felszednie: a régi járólapra kerülhet a fűtőszőnyeg és az új burkolat.

Többemeletes épületek
Többemeletes épületek esetében, ahol fontos az alacsonyan tartható belmagasság, szintén jó választás a DEVI rendszereinek alkalmazása. Jó példa erre a svédországi Malmö-ben épült, 54 emeletes "Turning Torso", mely fürdőszobáinak padlófűtését a DEVI szállította.

Energia- és költséghatékony
A DEVI elektromos padlófűtés a költségek tekintetében is több előnyt kínál. A beruházási és tervezési költsége alacsonyabb, a beépítése pedig gyorsabb és egyszerűbb, ráadásul a kivitelezése könnyen összehangolható az egyéb építési munkákkal. Mindezen előnyökkel pénz és idő takarítható meg az építési fázisban.
A fűtés működtetésekor a pontos DEVI termosztátokkal a kellemes hőkomfort optimális energiafelhasználással érhető el. Más fűtési rendszerekhez viszonyítva a DEVI minőségi előnyöket és hosszabb élettartamot kínál.

Komfortos fűtés zöld-energia használatával
A DEVI elektromos padlófűtés kis energiaigényű házakban napelemmel kombinálva gazdaságos és zöld alternatívát kínál. A komfort feláldozása nélkül CO2-kibocsátás nélkül lehet a nap energiáját elektromos energiává alakítani.

DEVIwarranty™ - egyes termékek 20 év garanciával
A DEVI hosszú élettartamú, kiváló minőségű termékeket kínál a piacon elérhető legjobb garanciával. A DEVIwarranty™ egy négy szintet tartalmazó garancia rendszer, amely a DEVI ügyfeleinek nagyfokú nyugalmat kínál.
A DEVI termékek az EU-ban készülnek a legmagasabb fokú minőség-ellenőrzési szabványok betartásával.

Kapcsolódó termékek