DEVI fűtőkábelek autóbehajtókhoz és járdákhoz


Az autóbehajtókon és járdákon felgyülemlett hó eltakarítása egy olyan, fizikailag megterhelő feladat, amit a legtöbb háztulajdonos ki nem állhat. Különösen igaz ez az kifejezetten hosszú téli időszakokra, amikor úgy tűnik, hogy sosincs vége a hóeltakarításnak. Az állandó hólapátolással járó fizikai megterhelés, vagy a költségek - melyek abból adódnak, hogy valakit meg kell bízni a felület síkosságmentesítésével - beárnyékolhatják a téli mindennapokat.

A DEVI olyan modern megoldást kínál, amivel a kemény munka és az ezzel járó bosszúságok megelőzhetők. Az autóbehajtóba vagy járdába beépített fűtőkábelekkel időt és pénzt takaríthat meg, és a továbbiakban nem kell törődnie hólapátolással. Télen a ház körüli külső területek tisztán, szárazon és hómentesen tarthatók, amivel növelhető a biztonság és csökkenthető a balesetveszély.
A DEVI fejlett, intelligens termosztátjaival a kültéri fűtést a külső hőmérséklet és a nedvesség alapján lehet szabályozni, azaz nem kell manuálisan kapcsolni a rendszert, ami felesleges működéshez és az ezzel járó többletköltségekhez vezethet.

Hideg, de száraz időben a DEVI rendszere inaktív, csak akkor kapcsol be a fűtés, ha csapadék kerül az érzékelőre és egyúttal hideg van. Az automatikus működésnek köszönhetően, pl. egy éjjel kezdődő havazás esetén reggelre felolvadhat és elpárologhat a leesett hó. Mindemellett természetesen lehetősége van manuálisan indítani és leállítani a kültéri fűtést.

A DEVI kültéri rendszereivel biztonságban élvezheti a telet, és arra koncentrálhat, ami valóban fontos Önnek.

Kapcsolódó termékek