DEVI fűtőkábelek autóbehajtókhoz és járdákhoz


Az autóbehajtókon és járdákon felgyülemlett hó eltakarítása egy olyan, fizikailag megterhelő feladat, amit a legtöbb háztulajdonos ki nem állhat. Különösen igaz ez az kifejezetten hosszú téli időszakokra, amikor úgy tűnik, hogy sosincs vége a hóeltakarításnak. Az állandó hólapátolással járó fizikai megterhelés, vagy a költségek - melyek abból adódnak, hogy valakit meg kell bízni a felület síkosságmentesítésével - beárnyékolhatják a téli mindennapokat.

A DEVI olyan modern megoldást kínál, amivel a kemény munka és az ezzel járó bosszúságok megelőzhetők. Az autóbehajtóba vagy járdába beépített fűtőkábelekkel időt és pénzt takaríthat meg, és a továbbiakban nem kell törődnie hólapátolással. Télen a ház körüli külső területek tisztán, szárazon és hómentesen tarthatók, amivel növelhető a biztonság és csökkenthető a balesetveszély.
A DEVI fejlett, intelligens termosztátjaival a kültéri fűtést a külső hőmérséklet és a nedvesség alapján lehet szabályozni, azaz nem kell manuálisan kapcsolni a rendszert, ami felesleges működéshez és az ezzel járó többletköltségekhez vezethet.

Hideg, de száraz időben a DEVI rendszere inaktív, csak akkor kapcsol be a fűtés, ha csapadék kerül az érzékelőre és egyúttal hideg van. Az automatikus működésnek köszönhetően, pl. egy éjjel kezdődő havazás esetén reggelre felolvadhat és elpárologhat a leesett hó. Mindemellett természetesen lehetősége van manuálisan indítani és leállítani a kültéri fűtést.

A DEVI kültéri rendszereivel biztonságban élvezheti a telet, és arra koncentrálhat, ami valóban fontos Önnek.

Kapcsolódó termékek
A DEVIsafe™ 20T egy nagyteljesitmenyű es rugalmas elektromos fűtőkabel, amely megfelel a Nemzetkozi Elektrotechnikai Bizottsag (IEC) 60800:2009 szabvanya M2 kovetelmenyeinek. Korprofilu kialakitasa reven egyszerűen szerelhető, kulteri hasznalatra (peldaul: tető, ereszcsatorna, talaj) alkalmas. A DEVIsafe™ teljesen arnyekolt erparas kabel, amely kemeny, fekete; UV-vedelemmel ellatott PVC-kopennyel rendelkezik. A legjobb minősegű anyagoknak es a massziv felepitesnek koszonhetően minden DEVIsafe™ kabelunkon egyedulallo 20 evre szolo DEVIwarranty™ garancia van.
The DEVIiceguard™ is a self-limiting parallel heating cable that is used for ice and snow melting on roofs and in gutters and downpipes. The self-limiting capability of the cable ensures that the output of the cable increase or decrease according to ambient temperature. The heating cable is flexible and easy to install as it can be cut to length at site and installed directly on to the roof and gutter system.
The DEVIpipeheat™ w/plug is a self-limiting heating cable that is mainly used for frost protection of pipes. The self-limiting capability of the cable ensures that the output of the cable increase or decrease according to ambient temperature. The heating cables can be installed on to the pipe system or inside the pipe as the cable is approved for use in drinking water. The DEVIpipeheat™ w/plug comes with an EU Schuko mains plug.
DEVIpipeheat™ 10 is used for frost protection of pipes both internally and externally. DEVIpipeheat™ 10 • Is flexible and easy to install as it can be cut to length at site and installed directly to the pipe system
The DEVIreg™ 850 is an advanced thermostat with LED display used for outdoor ground or roof applications. The sensors provide information about both moisture level and temperature, resulting in an optimal control of the heating system. The system can be set up in three ways; as a single system for roof or ground (1 to 4 sensors), as a dual system for roof or ground (2 - 4 sensors) or as a combination system for roof and ground (2 - 4 sensors). In the dual / combination systems it is possible to prioritize between the zones, e.g. if only a limited power output is available.