DEVI fűtőkábelek tetőkhöz és ereszcsatornákhoz  

 

DEVI hó- és jégolvasztó rendszer beépítésével megkímélheti magát a tetőkön és ereszcsatornákban felhalmozódó hó és jég eltávolításával járó kellemetlen és balesetveszélyes munkától. A DEVI rendszereivel csökkentheti a balesetveszélyt és az épületek fagy által okozott károsodását.
A DEVI hó- és jégolvasztó rendszereit arra tervezték, hogy biztonságot nyújtsanak és megelőzzék a károkat. A DEVI kültéri fűtőkábelei megakadályozzák, hogy jó és jég halmozódjon fel a tetőkön, ereszcsatornákban. Mindemellett biztosítani tudják az olvadékvíz elvezetését.
A DEVI hó- és jégolvasztó rendszerei gyakorlatilag bármilyen tetőtípuson alkalmazhatók, az intelligens termosztátoknak köszönhetően pedig a kültéri fűtést a külső hőmérséklet és a nedvesség alapján lehet szabályozni.
Hideg, de száraz időben a DEVI rendszere inaktív, csak akkor kapcsol be a fűtés, ha csapadék kerül az érzékelőre és egyúttal hideg van. Az automatikus működésnek köszönhetően a rendszer bekapcsol és hatékonyan olvasztja meg a havat, jeget. Mindemellett természetesen lehetősége van manuálisan indítani és leállítani a kültéri fűtést.
A DEVI kültéri fűtéseivel időt és fáradságot takaríthat meg, és úgy élvezheti a telet, hogy nem kell aggódnia a kellemetlen hatásaitól.

Kapcsolódó termékek