Tények a beltéri elektromos padlófűtésről

 

Az elektromos padlófűtés energiatakarékos és környezetbarát. Nagyszerű választás, ha energiát szeretne megtakarítani és csökkenteni a CO2-lábnyomát.

Hogy könnyebben dönthessen az otthona számára megfelelő fűtési rendszerről, összeállítottunk egy listát a beltéri elektromos padlófűtéssel kapcsolatos tényekről.

A helyiség hőmérsékletének szabályozása önállóan szabályozható. Ez azt jelenti, hogy minden egyes helyiség (vagy úgynevezett "fűtési zóna") külön szabályozható, ami lehetővé teszi, hogy a nem használt szobák kikapcsolhatók legyenek, ami kisebb környezetterheléssel és költségmegtakarítással jár.

Minimális padlómagasságot adunk hozzá. Ez azt jelenti, hogy a padlófűtés választásától függően a padlószerkezet teljes hozzáadott magassága kb. 10-15 mm között változik.

Elektromos fűtéssel - nem kell aggódnia az esetleges károk miatt (pl. szivárgás stb.).

Telepítse és felejtse el - Zaj- és karbantartásmentes fűtési rendszert kap minimális odafigyeléssel.

Könnyebb kialakítás és gyorsabb telepítés - Az elektromos fűtési rendszer csak két fő komponensből áll: egy fűtőelem és egy termosztát, amely minimális munkaköltséget igényel a telepítés során.

Az elektromos fűtési rendszer tökéletesen alkalmas bármilyen típusú feladatra (felújítás, utólagos beépítés vagy új építés). Az elektromos fűtési rendszert az év bármely szakaszában betervezheti szobájába vagy házába.

Nincsenek mozgó alkatrészek vagy karbantartási követelmények - rendszere a padlószerkezetben van elrejtve, és csak egyetlen látható elemmel - a falon lévő termosztáttal - rendelkezik. Nincs szüksége a készülékeknek (mint például a reléknek, kazánoknak stb.) meghatározott helyiségre vagy helyre otthonában.

Gyors eredményt kap - az elektromos fűtési rendszer a padlószerkezettől függően gyorsan eléri a kívánt hőmérsékletet. A gyorsan reagáló rendszerrel a helyiségek csak akkor lesznek fűtöttek, amikor használják, ami elképesztő megtakarítási lehetőséget biztosít.

A termosztátokban beépített időzítő funkcióval további megtakarítás érdekében "olcsó áramra" válthat.

Ha egy helyiséget további hőforrásnak (pl. napfény) tesznek ki, a termosztátok reagálnak, és biztosítják, hogy a hőmérséklet stabil maradjon. Ezzel a funkcióval javul a beltéri klíma, és ez további megtakarításokat eredményez.

Megfelelő számítás és felszerelés esetén az elektromos padlófűtés egyenletesen fűti a padlót. Nincs olyan alternatív rendszer, ahol a hőmérséklet a fűtőelemtől való távolságtól függ, és nem tudja ugyanazt a hatást biztosítani.

Elektromos fűtés csapatunk értékes segítséget nyújt a szakembereknek az új projektek előkészítésében:

  • Elektromos fűtési rendszer számítása
  • A projektek rajzainak kidolgozása
  • Az anyagjegyzék elkészítése
  • Ajánlások a rendszer telepítésére és üzemeltetésére vonatkozóan.
Kapcsolódó termékek