Új DEVIreg™ Smart termosztát

 

Fedezze fel az elektromos padlófűtés komfortjának és kontrolljának legújabb szintjét. A négyszögletes érintőképernyő visszafogott és időtlen dizájnjával a DEVIreg™ Smart termosztát bármilyen modern belső térbe illeszkedik. Az intuitív DEVIsmart™ mobilalkalmazás távvezérlővé változtatja okostelefonját, mellyel a világ bármely pontjáról szabályozhatja padlófűtését. Mindazonáltal a DEVIsmart™ alkalmazással több helyszínen lévő DEVIreg™ Smart termosztátot is vezérelhet, egyetlen helyről.

Letisztult, időtlen dizájn
A DEVIreg™ Smart termosztát megjelenését olyanra terveztük, hogy a legmodernebb és legigényesebb otthonokban is megállhassa a helyét. A klasszikus ipari formatervezés előtti tisztelgéssel született a DEVIreg™ Smart termosztát négyszögletes érintőképernyője, mely tiszta és minimalista megjelenést kölcsönöz a készüléknek.

Csökkentse fűtési költségét
Az intelligens, időzített fűtéssel csökkentheti energiaköltségeit úgy, hogy a nap 24 órájában mindig tökéletes komfortot élvezhet. A DEVIreg™ Smart igazodik Önhöz és megtanulja, hogy mikor kell bekapcsolni, illetve kikapcsolni a fűtést.

Takarítson meg fűtési energiát azáltal, hogy csökkenti a hőmérsékletet, ha pl. nem tartózkodik otthon. Egyszerűen állítsa be azt a hőmérsékletet, ami életritmusának megfelel és élvezze a tökéletes fűtési komfortot.

Biztonságos és privát kapcsolat
A mobilalkalmazás a banki alkalmazásokkal megegyező biztonságú, titkosított, felhőalapú vezeték nélküli kommunikációt használ. A felhőben semmilyen adatot sem tárolunk és a személyes adatai mindig biztonságban vannak.

Szabályozza padlófűtését okostelefonjáról
Állítsa be otthonának fűtését egyszerűen és gyorsan az interneten keresztül. Ha nincs internetkapcsolat, akkor a helyi hálózaton is lehetséges a készülék szabályozása.

Állítsa be a fűtés időzítését és takarítson meg fűtési energiát.

Vezérelje több helyszínen lévő termosztátjait egyszerre
A DEVIsmart™ mobilalkalmazással több helyszínen (pl. az otthonában és a hétvégi házban) lévő termosztátot is vezérelhet, egyetlen helyről.

Termékjellemzők
•Wi-Fi kapcsolat
•A DEVIsmart™ alkalmazással távvezérelhető
•Egy DEVIreg™ Smart termosztát akár 10 okostelefonnal párosítható a DEVIsmart™ alkalmazás segítségével
•Egyszerre két mobileszközzel is képes kommunikálni
•A DEVIsmart™ alkalmazással bármennyi helyszínt és termosztátot tud kezelni
•Intelligens időzítő (a fűtés beindítása és leállítása igazodik a helyiség hőmérsékletéhez)
•Különböző gyártók egyes és többes szerelvénykeretével kompatibilis
•Különböző gyártók padlóérzékelőjével (NTC érzékelő) kompatibilis
•Négy színben kapható: tiszta fehér, sarki fehér, elefántcsont és fekete

Kapcsolódó termékek