Nyereményjáték szabályzat

Terms and Conditions: Competition ’’DEVI 75 – Celebrate with us!’

A "DEVI 75 - Ünnepeljen velünk!" nyereményjáték feltételei:

1. A szervező

A nyereményjáték szervezője: DanfossA "DEVI" márka és védjegy a Danfoss A/S tulajdona. Minden, a "DEVI 75 - Ünnepeljen velünk!" nyereményjátékkal összefüggő jogi kérdésekben és a lenti feltételekben a Danfoss A/S (Nordborgvej 8, 6430 Nordborg, Dánia), a továbbiakban "Danfoss", illetve "Szervező" az illetékes.

2.  Ki vehet részt a nyereményjátékban?

 

A nyereményjátékban a DEVI szerelők, a saját képükkel vehetnek részt (bővebben lásd lentebb).A nyereményjátékban a Danfoss csoport alkalmazottai, közvetlen hozzátartozóik és a DEVI viszonteladói nem vehetnek részt.

A nyereményjátékhoz olyan képet kell készíteni, ami a DEVI szerelőt egy 75-ös szám mellett mutatja (például házszám, rajtszám, születésnapi léggömb, ruhadarabon lévő szám, vagy bármilyen más szám, ami eszébe jut).

A nyereményjátékban való részvétellel a Résztvevő elfogadja az itt feltüntetett feltételeket. A Résztvevőnek Facebook felhasználói fiókkal kell rendelkeznie, amely használatával a saját képét a DEVI Facebook idővonalára kell feltöltenie. A Résztvevő egyúttal hozzájárulását adja a Danfoss-nak, hogy a nyereményjátékkal összefüggésben feltöltött panorámaképét a Danfoss a DEVI 75 éves évfordulójával kapcsolatos marketingtevékenységhez felhasználja, publikálja.

A nyereményjátékban 18 év feletti, a lent felsorolt országokban élő, szakképzett szerelő szakemberek (villanyszerelők, gépész kivitelezők), a továbbiakban "DEVI szerelő", illetve "Résztvevő" vehetnek részt. Országok: Ausztrália, Ausztria, Brazília, Bulgária, Csehország, Dánia, Dél-Afrika, Dél-Korea, Egyesült Arab Emírségek, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Hollandia, Horvátország, India, Írország, Kanada, Kazahsztán, Kína, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Magyarország, Németország, Norvégia, Oroszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukrajna, Új-Zéland.

3. Hogyan vehet részt a nyereményjátékban?a következő címkékkel (hashtagekkel):

A játék 2017. szeptember 18-án indul és 2017. november 19-én ér véget ("Időszak"). Ezen Időszak alatt a nyereményjátékban résztvevő DEVI szerelőnek készítenie kell saját magáról egy képet, és feltölteni azt a DEVI Facebook idővonalára: https://www.facebook.com/DEVIheating/

#DEVI75

#ország (pl. #Hungary)

A résztvevők által feltöltött "75-ös" képet a Danfoss térítésmentesen felhasználhatja a DEVI 75 éves évfordulójával kapcsolatos promócióihoz.

4. Nyeremények és a nyertesek kiválasztása:

A játék Időszaka alatt a Danfoss minden héten 3 DEVI szerelőt választ ki, akinek a panorámaképe megfelel a kiválasztási feltételeknek (lásd lentebb). A Danfoss saját belátása szerint választja ki a nyertes képeket, és a DEVI Facebook oldalán nyilvánosan megosztja ezeket a következő címkékkel (hashtagekkel):

#DEVI75

#ország (pl. #Hungary)

Összes nyeremény: 27 db DEVIreg™ Smart termosztát (9 héten keresztül, hetente 3 db).

A nyerteseket egy - Danfoss alkalmazottakból álló - háromtagú bizottság választja ki. A nyertes kép kiválasztásának feltételei: a kép legyen eredeti, releváns, kreatív és érdekes.

Egy résztvevő több képet is feltölthet, azonban csak egyszer nyerhet.

A heti nyerteseket a DEVI a Facebook oldalán teszi közzé, illetve a nyerteseket üzenetben is értesíti.

5. Személyes adatok védelme

A szervező a megszerzett személyes adatokat bizalmasan kezeli, harmadik félnek nem adja tovább, illetve az adatokat nem használja és nem dolgozza fel, a nyereményjátékban Résztvevő beleegyezése nélkül. A személyes adatokat a törvénynek megfelelően kezeli és csak a nyereményjátékkal összefüggésben használja. A Résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy nevét és tartózkodási helyét (ország) a szervező publikálja.

6. Jogi feltételekA Danfoss fenntartja a jogot, hogy a nyereményjátékot bármikor beszüntesse.

A Facebook nem szervezője, nem szponzora, nem támogatója, sem adminisztrátora a nyereményjátéknak és nem felelős a nyereményjátékért beleértve annak lebonyolítását is.

A nyereményjátékot és a feltételeket a dán jog szabályozza, és kizárólagosan a Dán Bíróság illetékességébe tartozik.

7. Adózás Az adóhatóság kötelezheti a Danfoss-t a nyertes kilétének felfedésére és a nyeremény értékének megadására. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a helyi adószabályok szerint a nyereményt adó terhelheti. A nyertes felelőssége, hogy az adótörvényeknek megfelelően a termékek és szolgáltatások után megfizesse az adót. Danfoss assumes no obligation to the entrants in relation to the transfer of the offers or the reporting of said offers to the authorities, and the installation company and contest users hereby waive all future claims against Danfoss in this regard.

8. Panaszkezelés Az adatvédelemmel kapcsolatos panaszokat a Danfoss A/S-nek és/vagy a Dán adatvédelmi hatóságnak (Borgergade 28, 5, 1300 Koppenhága, Dánia) kell címezni.