Repülőterek és helikopterleszállók

Repülőterek és helikopterleszállók
A zsúfolt repülőtereknek télen különleges megoldásokra van szükségük annak érdekében, hogy az utasok komfortosan, időben és biztonságosan érhessék el céljaikat. Ezen felül az időjárástól függetlenül a repülőgépeknek is biztonságos körülményeket kell teremteniük. A kifutópálya nem lehet csúszós és a pályán lévő jelzéseknek is látszódniuk kell. DEVI hó- és jégolvasztó rendszerekkel a kifutópályák biztonságosabbá és a napi üzemmenet egyszerűbbé tehető.

Ugyanígy a kórházak helikopterleszállóinak is kritikusan fontos, hogy a betegellátás és működés zavartalan legyen. A mentőhelikopterek sokszor életmentő szerepet játszanak, ezért is fontos, hogy a leszállóhely tiszta és biztonságos legyen. A DEVI fűtőkábelek bármilyen időjárási körülmények között biztosítják a helikopterek rövid és biztonságos fel- és leszállásához szükséges legkedvezőbb feltételeket.

Számos nemzetközi repülőtér és helyi helikopterleszálló rendelkezik megbízható DEVI fűtési rendszerekkel. Ezen rendszerek hozzájárulnak a repülés biztonságához és a repülőtér optimális működéséhez.