Szállodák, kereskedelmi létesítmények, irodaházak

Érvek a DEVI fűtőkábelek felhasználására középületekben
Története során a DEVI-t a világ számos országában sokszor választották nagy középületek (bevásárlóközpontok, szállodák, irodaházak és a repülőterek) elektromos fűtésének beszállítójának.
Számos megoldást kínálunk, legyen az pl. beltéri fűtés (pl. fürdőszobák padlófűtése, vagy nagy belmagasságú helyeken csak a vendégtér fűtése, vagy csak egy adott hely, pl. recepció fűtése) vagy kültéri fűtés (pl. járdák, lépcsők hó- és jégmentesítése, ereszcsatornák vagy csővezetékek fagyvédelme).

1. Nagy építkezéseknél szerzet szakmai tapasztalat
A DEVI tapasztalatának bizonyítékául a jól ismert bevásárlóközpontok-, szállodák-, irodaházak- és egyéb középületekkel való együttműködése szolgál. A DEVI a világ több mint 66 országában képviselteti magát, és számos épületen meg lehet győződni arról, hogy a megoldásai megbízhatók. Egyszerű és hatékony együttműködéshez a DEVI helyi kereskedelmi partnerei szakmai és technikai támogatást nyújtanak az építtetők részére

2. A DEVI biztonságot kínál
Megoldásainkat legfőképpen az autóbehajtók, járdák biztonságosabbá tételére, illetve a károk megelőzésére (pl. ereszcsatornák fűtése és csővezetékek fagyvédelme) alkalmazzák. A DEVI hó- és jégolvasztó rendszerek rendeltetése az, hogy biztonságot nyújtsanak a téli szezonban: balesetmentes gyalogos és járműforgalom biztosítása mellett az épület megóvása is cél.
A középületek (pl. kórházak, szállodák, irodaházak, társasházak) központi vízellátó rendszerét úgy kell kialakítani, hogy a Legionella baktérium megtelepedését megakadályozhassák. Ezt nem csak hatékony szűréssel és fertőtlenítéssel, hanem a víz hőmérsékletének fenntartásával és szabályozásával kell elérni. A DEVI használati melegvíz-rendszerekhez alkalmazható megoldásai rendelkeznek a szükséges követelményekkel.

3. Gazdasági előnyök
A DEVIreg™ termosztátok gondoskodnak az optimális eredmény eléréséről a lehető legkisebb energiafelhasználás mellett. A fejlett megoldások, mint pl. a kültéri rendszerek nedvességérzékelői, vagy a beltéri termosztátok szellőztetés érzékelő funkciója is mind ezt a célt szolgálják.

Érdemes kiemelni, hogy a DEVI kültéri rendszereinek telepítése és üzembe helyezése nem túlságosan költséges, és ha figyelembe vesszük a rendszer által nyújtott preventív előnyöket, akkor összességében egy nagyon gazdaságos megoldást kapunk. Az utcák és lépcsők (bizonyos esetekben környezetkárosító) sózása és az esetleges balesetekből adódó károk elkerülhetők, nem beszélve a jég, a hó és a só okozta károkról. Ráadásul egy automatizált rendszerrel az éjszakai havazás reggelre felolvadhat, szükségtelenné téve az emberi erőforrást igénylő hólapátolást.
A DEVI-t a világ számos országában a beruházók és építtetők főleg költséghatékonysági okokból választották partnerül.

4. A DEVI komfortot kínál
A hotelek és apartmanok vendégeinek az elektromos padlófűtés kiemelkedő komfortját lehet nyújtani. A padlófűtés egyenletesen osztja el a hőt, kellemes meleget kínál a lábaknál és fejmagasságban egyaránt. A lábakat körülvevő kellemes meleg lassan felfelé száll és kellemesen átmelegíti a testet. A padlófűtéssel lehetővé válik a helyiség hőmérsékletét 1-2 °C-kal visszavenni, anélkül, hogy a komfortérzet csökkenne. Százalékosan kifejezve ez kb. 10%-os energiamegtakarítást jelenthet, ami a környezet terhelésén túl az üzemeltetési költséget is csökkenti.

5. Akár 20 év teljes garancia a DEVI kábelekre és fűtőszőnyegekre
Az összes DEVI terméket az EU-ban gyártjuk a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően. Többek között ezért is bízhat a DEVI-ben. A kiváló minőségnek köszönhetően a DEVI fűtőkábelekre 20 év teljes körű garanciát vállalunk, ami a termék pótlásán túl az eredeti állapot visszaállításával kapcsolatos költségeket is tartalmazza (pl. járólap burkolása, fal helyreállítása stb.).

A DEVI elektromos padlófűtés előnyei
DEVI electrical floor heating is mounted directly in the tile glue and it only needs 4.5 mm layer under panels. It makes installations easier and faster – you don’t need to waste your time for waiting for few centimeters layer to dry.
DEVI fűtőkábelek autóbehajtókhoz és járdákhoz
A DEVI olyan modern megoldást kínál, amivel a kemény munka és az ezzel járó bosszúságok megelőzhetők. Az autóbehajtóba vagy járdába beépített fűtőkábelekkel időt és pénzt takaríthat meg, és a továbbiakban nem kell törődnie hólapátolással. Télen a ház körüli külső területek tisztán, szárazon és hómentesen tarthatók, amivel növelhető a biztonság és csökkenthető a balesetveszély.
DEVI fűtőkábelek tetőkhöz és ereszcsatornákhoz
DEVI hó- és jégolvasztó rendszer beépítésével megkímélheti magát a tetőkön és ereszcsatornákban felhalmozódó hó és jég eltávolításával járó kellemetlen és balesetveszélyes munkától. A DEVI rendszereivel csökkentheti a balesetveszélyt és az épületek fagy által okozott károsodását.