Alacsony energiaigényű épületek

A modern, jól szigetelt kis energiaigényű házaknak nagyon kevés a fűtési igényük, akár szinte nulla (pl. passzív házak). Mindezek mellett ezen épületeknek olyan hőmérséklet-szabályozóra van szükségük, amelyek intelligensen és rugalmasan követik a külső és a belső hőmérséklet változásait a leghatékonyabb energiafelhasználással. A modern, állandó mozgásban lévő életmódhoz kiválóan alkalmazható a világ bármely pontjáról, okostelefonról vezérelhető fűtésrendszer. A DEVI a DEVIsmart alkalmazással és az optimális energiafelhasználást biztosító elektromos padlófűtési rendszerekkel képes megfelelni a mai kor kihívásainak.

A láthatatlan padlófűtéssel kitágíthatja a belső tér elrendezésének lehetőségeit, hiszen nincs szükség radiátorokra és csővezetékekre.

A mobilalkalmazással vezérelhető intelligens DEVI termosztátoknak köszönhetően otthonának fűtését távolról is vezérelheti. Bárhol is legyen, egy internet-hozzáféréssel egyszerűen ki- vagy bekapcsolhatja fűtését, vagy beállíthatja az egyes helyiségek hőmérsékletét.

Napjainkban az elektromos padlófűtés élhető alternatívát kínál kis energiaigényű házak fűtésére.
.