Társasházak, lakások és apartmanok

A lakók kényelmének és biztonságának növelésével, valamint a környezetre gyakorolt hatások és a működési költségek csökkentésével a DEVI ideális partner: akár helyiségek teljes vagy kiegészítő padlófűtésére, akár tükrök páramentesítésére, akár száraz törülközőkre, akár csővezetékek fagyvédelmére, akár ereszcsatornák és tetők jégolvasztására, akár kültéri felületek (autóbehajtók, lépcsők, járdák) fagymentesítésére lenne szükség.

A legújabb építési szabályzatok (ASHRAE 188-2015, IEC 62395-2 és CIBSE TM13) megkövetelik, hogy a melegvíz-ellátó rendszer ne csak maximális kényelmet és hatékonyságot biztosítson, hanem védelmet is nyújtson a Legionella baktériumok megtelepedése ellen. Ez azt jelenti, hogy minden egyes épület központi vízellátó rendszerének a hatékony szűrésen és fertőtlenítésen felül a melegvíz-hálózat előírt határértékeken belüli hőmérsékletét is biztosítani kell. A DEVI csőkísérő fűtéseivel a melegvíz-vezetékek a kívánt hőmérsékleten tarthatók.

Mindezen túl a DEVI nem csak meleg padlót kínál a fürdőszobában, hanem az abban lévő tükör párátlanításával és a törülköző szárításával még nagyobb kényelmet.

A modern technológia lehetővé teszi, hogy a lakástulajdonosok és ingatlankezelők különböző módszerekkel növeljék az épület biztonságát és energiahatékonyságát. Egy új épület tervezése, felújítása vagy javítása során a helyi szabályozásokon és előírásokon túl tekintettel kell lenni a természeti értékek megőrzésére és továbbadására a jövő generációknak.

Padlófűtés lakásokban és apartmanokban


Készen áll megtapasztalni a komfortos padlófűtés előnyeit? Fedezze fel a DEVI intelligens megoldásait.

Az elektromos padlófűtés kiegészítő fűtésként is használható lakásokban, apartmanokban, és nagyobb épületekben is. Felújításkor könnyedén beépíthet egy vékony DEVImat fűtőszőnyeget vagy egy DEVIdry fűtőelemet, és akkor is élvezheti a kellemes meleget, ha még nincs fűtési szezon, de a külső hőmérséklet alacsony.

Ha az épület komplett rendszere (pl. radiátoros fűtés vagy távfűtés) bekapcsol, akkor egyszerűen kikapcsolhatja a kiegészítő elektromos padlófűtést. Mindezen túl, ha az elsődleges fűtés mellett komfortos padlóhőmérsékletre van igény, akkor egyszerűen bekapcsolhatja a kiegészítő elektromos padlófűtést.

A diszkrét és láthatatlan padlófűtéssel azon túl hogy Ön és családja hőkomfortját növeli, még több lehetősége is lesz a belső tér egyedi igényeinek megfelelő kialakítására. Ráadásul az elektromos padlófűtés pontosabban szabályozható és gyorsabban reagál mint a vizes padlófűtés.

DEVI kínálatában különböző padlóburkolatoknak megfelelő megoldások, valamint a kívánt meleg fenntartását és az energiafogyasztást kontrolláló intelligens termosztátok találhatók meg.

Új DEVIreg™ Smart termosztát
Fedezze fel az elektromos padlófűtés komfortjának és kontrolljának legújabb szintjét. A négyszögletes érintőképernyő visszafogott és időtlen dizájnjával a DEVIreg™ Smart termosztát bármilyen modern belső térbe illeszkedik.
A DEVI elektromos padlófűtés előnyei
DEVI electrical floor heating is mounted directly in the tile glue and it only needs 4.5 mm layer under panels. It makes installations easier and faster – you don’t need to waste your time for waiting for few centimeters layer to dry.
DEVI fűtőkábelek autóbehajtókhoz és járdákhoz
A DEVI olyan modern megoldást kínál, amivel a kemény munka és az ezzel járó bosszúságok megelőzhetők. Az autóbehajtóba vagy járdába beépített fűtőkábelekkel időt és pénzt takaríthat meg, és a továbbiakban nem kell törődnie hólapátolással. Télen a ház körüli külső területek tisztán, szárazon és hómentesen tarthatók, amivel növelhető a biztonság és csökkenthető a balesetveszély.
DEVI fűtőkábelek tetőkhöz és ereszcsatornákhoz
DEVI hó- és jégolvasztó rendszer beépítésével megkímélheti magát a tetőkön és ereszcsatornákban felhalmozódó hó és jég eltávolításával járó kellemetlen és balesetveszélyes munkától. A DEVI rendszereivel csökkentheti a balesetveszélyt és az épületek fagy által okozott károsodását.
DEVIreg Opti™ elektromos termosztát: a dizájn, ami bármelyik otthonba illeszkedik
AutoCAD software-be épülő DEVI-modul Most letölthető!
Örömmel értesítjük az AutoCAD villamos tervezőket, hogy elkészült és ingyenesen letölthető a DEVI fűtőkábeltervező-modulja, mely lehetővé teszi elektromos fűtések tervezését AutoCAD-ban.