Számítási segédlet

DEVI HeatMAP™

DEVI HeatMAP™ segítségével egyszerűen és gyorsan kiszámítható a felhasználandó DEVI padlófűtési rendszerek szükséges mérete minden szobához. Legyen szó új építésű épületről, vagy egy régebbi épület renoválásáról, a DEVI padlófűtési rendszerei a megfelelő megoldást nyújtják.

Kövesse a DEVI HeatMAP™ lépéseit, hogy megkapja a fűtőszőnyegek megfelelő méretét és elhelyezési módját. Kérjük vegye figyelembe, hogy a számítások automatikusak, így változtatások az installáció során előfordulhatnak. Kérjük mindig kövesse a termék csomagolásán feltüntetett utasításokat.

Tudjon meg többet

DEVIHeatmap megnyitása

Talaj hőveszteségének előzetes kiszámítása

 

Az alábbi segédlet megkönnyíti a talaj hőveszteséggel kapcsolatos előzetes számításokat, illetve az optimális üzemeltetéshez nyújt segítséget az utakon, járdákon és parkolási zónák területén.

A program segítségével egyszerűen megválaszthatók a szükséges elektromos kábelek, irányító rendszerek és rögzítő elemek. A dokumentumban egyéb javaslatok is megtalálhatók a berendezések kiválasztásához és installációjához.

Használja alábbi segédletet a hó- és jégolvasztó rendszerekhez tartozó alkalmazási útmutatóval együtt.

Hó- és jégolvasztó rendszerek

Letöltés
Csőfűtési megoldások segédlet

Az alábbi segédlet megkönnyíti a sérült csövek által okozott hőveszteséggel kapcsolatos előzetes számításokat, illetve a jégolvasztó rendszerek optimális üzemeltetéséhez nyújt segítséget. Egyéb segítséget nyújt a vízellátással kapcsolatos számításokhoz, illetve a Legionella baktériumok elszaporodásának megelőzéséhez.

A program segítségével egyszerűen megválaszthatók a szükséges elektromos kábelek, irányító rendszerek és rögzítő elemek. A dokumentumban egyéb javaslatok is megtalálhatók a berendezések kiválasztásához és installációjához. További információért, kérjük vegye fel a kapcsolatot a DEVI / Danfoss helyi képviseletével.

Használja az alábbi segédletet a csőfűtési megoldásokhoz és a használati meleg vízhez tartozó alkalmazási útmutatóval együtt.


Csőfűtési megoldások
Használati meleg víz

Letöltés
DEVImulti™ segédlet

Az alábbi segédlet segítséget nyújt a DEVImulti fűtőkábelek számításában.

 

Használja az alábbi segédletet a DEVImulti adatlappal együtt.

Tudjon meg többet

Letöltés