Regisztráljon  és kezdje el most a tanulást.

Ön már Danfoss Learning felhasználó?Lépjen be itt

Online tanulás a DEVI-vel, saját tempójában
DEVI rendszerek szerelési technológiáját jellemzi az egyszerűség. Mindezek mellett készségesen támogatjuk a kivitelező szakembereket az egyénre szabott online képzésekkel. A DEVI e-learning program magában foglalja az egyes termékek know-how-ját, valamint tanácsokat és a telepítésükkel kapcsolatos gyakorlati fogásokat. Néhány, elektromos szakemberek számára készített képzési modul már elérhető, a képzéseket folyamatosan bővíteni fogjuk.

Mivel a DEVI a Danfoss része, az e-learning tanfolyamok a Danfoss Learning platformon érhetők el. A Danfoss Learning platformon számos egyéb, fűtési és hűtési elméletet tartalmazó elektronikus oktatási anyagokhoz is hozzáférhet, illetve a különböző termékekről és azok gyakorlati alkalmazásáról informálódhat.

Képzési modulok:
Bevezetés a DEVIreg™ Touch termosztátba: a DEVIreg™ Touch alapjainak ismertetése.
Munka a DEVIreg™ Touch termosztáttal: megismerkedhet a termosztát funkcióival és lehetőségeivel, és a szerelőknek kínált előnyeivel.
A DEVIreg™ Touch előnyei végfelhasználóknak: a könnyű kezelésen keresztül megismerheti, hogy a termosztát mit kínál a végfelhasználóknak.

Vezeték-nélküli rendszerek hatékony használata: vezeték-nélküli rendszerekkel kapcsolatos képzés, beleértve a DEVIlink használatára vonatkozó tanácsokat.

Padlófűtés ismeretek: általános képzés az elektromos és vizes padlófűtés megoldásokról és ezek gyakorlati alkalmazásáról.

Hogyan regisztrálhat a képzésekre?
A DEVI online képzések elérése a Danfoss Learning portálon keresztül történik. Ha felhasználóként regisztrál, akkor hozzáférhet az Önt érdeklő tananyagokhoz.

A lenti hivatkozásra kattintva közvetlenül elérhető a regisztráció. A képzések eléréséhez be kell jelentkeznie a Danfoss Learning platformra. Ha Ön már regisztrált felhasználó, akkor kereshet az elérhető képzések között.