Artikler

Utendørs varmeløsninger
Elektrisk oppvarming brukes til is- og snøsmelting, og gir sikkerhet for mennesker, kjøretøy, utstyr og bygninger om vinteren. En av de største fordelene med elektriske varmesystemer er at de regnes som den mest energieffektive løsningen for is- og snøsmeltingsapplikasjoner.
Innendørs gulvvarmeløsninger
Elektrisk oppvarming er en prosess der elektrisitet omdannes til varme. Det føles nesten magisk! Ved bruk av dette enkle prinsippet stiger varmen fra gulvet og varmer opp hjemmet ditt, samtidig bringer varmen komfort inn i hverdagen din.
NYHET! Vi utvider DEVIaqua™ sortimentet med lengder opptil 417 meter
NYHET! Vi utvider DEVIaqua™ sortimentet med lengder opptil 417 meter
DEVI Produktkatalog!
Vi har laget en ny produktkatalog som bl.a. inneholder en oversikt over bruksområder, produktblader, nyttige oversikter.
DEVIinstaller™ App
DEVIinstaller™ - garantibeviser og DEVI produktkatalog på smarttelefonen.
Rask og enkel kontakt med kundeservice og teknisk support
Ring 23 96 71 00 å få kontakt med kundeservice og teknisk support!
NYHET! DEVIreg™ Opti termostat
DEVIreg™ Opti termostaten med et design som forvandler hjemmet
DEVI trygger vinteren med varmeløsninger
DEVI tilbyr smarte og energieffektive løsninger som trygger og sikrer private boliger om vinteren. Utendørs varmesystemer sparer både tid og penger samtidig som man unngår snømåking og salting. Varmesysteme består av elektriske varmekabler eller matter, termostater og fuktfølere. Løsningene skreddersys slik at de passer til boligeierens behov.
Frostsikring av vannrør med DEVIaqua™
Om vinteren kan frosne rør være til stor bekymring for boligeiere, hytteeiere og vannforsyningsselskaper. Frosne rør begrenser vanntilførselen på vinterdager med lave temperaturer. Videre kan vannrørene sprekke og forårsake betydelige skader for både private og næringsvirksomheter.
Siri og Tim halverte oppvarmingskostnadene
Siri Lina Larsen og Tim Behrns deltok i Superoppusserne på TV3 våren 2017. Paret kjøpte høsten 2015 et hus i idylliske Son. Huset er bygget i 1954, og innredningen bar preg av datidens planløsning. De falt for huset, men erfarte raskt at det var veldig upraktisk og trengte en større oppgradering for å imøtekomme familiens behov. Stor var derfor gleden da de ble valgt som deltakere i Superoppusserne.