Takk for flotte bilder mottatt i Facebook-konkurransen DEVI 75 år

Mange kunder feiret sammen med oss i den ni uker lange konkurransen. Vi har mottatt 73 bilder fra Norge og hele verden. Takk til alle som har deltatt i vår 75 års jubileumsfest!

2017 er et historisk år for DEVI. Vi markerer at vi, gjennom de siste 75 årene, har levert høykvalitets varmeløsninger til mange boliger og bedrifter verden over. Som en del av feiringen arrangerte vi en ni uker lang konkurranse fra september til november.

Mennesker fra hele verden deltok i DEVIs 75 års Facebook-konkurranse, tok et panoramabilde og lastet det opp på vår Facebook-tidslinje. Vi har valgt tre vinnerbilder hver uke og tre vinnere har mottatt en DEVIreg™ Smart termostat, noe som resulterte i 27 vinnere og 27 termostater til vinnerne.

Vi har veldig kreative kunder som overrasket oss med innovative bilder som inkluderte tallet 75. Fra å tegne i sanden, leke med pinner og steiner, gresskarutskjæring, kabelinstallasjon til sammensetning av DEVI-produktemballasje.

Takk til alle som feiret med oss! Hold deg oppdatert og følg DEVI videre fremover – det kommer til å skje mye spennende.

Relaterte produkter