DEVIweb™ - varmestyring
hvor som helst, når som helst
.


DEVIweb™ er et nytt, innovativt webbasert styringssystem for DEVIreg™ Smart termostater og elektriske On/Off enheter.

DEVI tilbyr et bredt spekter med innendørs gulvvarmeløsninger. Nå utvides tilbudet med en ny webbasert løsning for mindre hoteller, omsorgsboliger, barnehager, skoler, kommersielle og store boligbygg.  DEVIweb™ er tilpasset mulighetene med digitalisering og elektrifisering i samfunnet.

Med DEVIweb™ kan eiere og administratorer enkelt styre varmen i store eiendommer, noe som øker brukernes komfort og tilfredshet samtidig som man sparer penger. I tillegg kan man bruke DEVIweb™ på eksisterende  DEVIreg™ Smart installasjoner samt administrere on/off enheter ved hjelp av et tidsstyrt DEVIreg™ Smart Switch.  Den gjennomsnittlige besparelsen ligger på 30%.

DEVIweb™ er et brukervennligt, enkelt og intuitivt system. Ved hjelp av et program sparer man tid og penger hver dag.

Slik fungerer det:
Det blir brukt to løsninger: DEVIweb™ - nettleser for å logge på, legge til og sette opp eiendommer og DEVIweb™ Tool app for å koble til lokasjoner og sub-lokasjoner med installerte termostater / brytere og legge dem til styringssystemet DEVIweb™.

Tilgang til DEVIweb™ er mulig via nettleser (Google Chrome eller Mozilla Firefox) for PC, bærbar PC eller nettbrett.

DEVIreg™ Smart termostater / brytere kan kobles til websystemet via DEVIweb™ Tool appen (nå tilgjengelig i Google Play for Android. Vil bli tilgjengelig for IOS senere).

DEVIweb™ gir deg fleksibilitet til å lage lokasjoner, underlokasjoner og fasiliteter samt angi hovedparametere for hver meny.

Grupperingslogikken fører deg fra hele anlegget (bygning/hotell/hjem) til dens lokasjoner og underlokasjoner (gulv/områder/leiligheter/bygninger) slik at du kan angi forskjellige områder med nødvendige kontrollparametere.

I brukerhåndboken finner du alle nødvendige anbefalinger for å sette opp DEVIweb™ i henhold til dine krav.

 

Klikk her for mer informajson

 

Kom i gang med DEVIweb™ systemet

Lag lokasjoner og underlokasjoner

Koble DEVIreg™ Smart termostater til DEVIweb™ systemet

Relaterte produkter