Driftskostnader gulvvarme

En elektrisk gulvvarmeløsning fra DEVI er energi- og kostnadseffektiv. Prisen avhenger imidlertid av romstørrelsen, ledig gulvplass, og om gulvvarmen skal brukes som eneste varmekilde til total oppvarming eller bare for å varme gulvet. 

For eksempel vil et 5 m² bad med dusj normalt kreve en 4 m² DEVImat ™ varmematte og en DEVIreg ™ termostat. Hvis du kontakter en elektriker vil han kunne hjelpe med å dimensjonere et varmesystem. 

Elektrisk gulvvarme koster normalt mindre å kjøpe og installere enn noe annet varmesystem. Den generelle regelen er at jo større installasjonsområde, jo lavere systempris per kvadratmeter. 

Strømprisene kan vi ikke gjøre noe med, men ved hjelp av DEVIreg™ termostater, sørger vi for at våre intelligente gulvvarmesystemer kun bruker den energien som trengs for å skape den komforten som eieren ønsker. 

For komfortoppvarming med kun varmt gulv, er strømforbruket omtrent halvparten av kostnaden for et totalt varmesystem. I tillegg sparer du energikostnader til andre varmekilder. For et totalt oppvarmingssystem i et normalt isolert rom, vil energiforbruket være mindre enn 50 kWh /m² i varmesesongen. 

Alle DEVI-produkter er produsert i EU, under høyeste kvalitetskontroll. Velger du en intelligent varmeløsning fra DEVI, er du sikret produkter og service i toppklasse.

DEVI warranty

DEVI leverer høykvalitetsprodukter med lang levetid. Derfor kan vi tilby de beste garantier som finnes på markedet.

Relaterte produkter
DEVIflex™ 6T er en høykvalitets, fleksibel varmekabel for innendørs bruk. Varmekabelen er godkjent i samsvar med M2 kravene og den internasjonale IEC 60800:2009 standarden. Kabelens og kaldendens runde profil gjør den enkel å installere i innendørs gulvvarmeløsninger. DEVIflex™ er en toleder varmekabel med full skjerming og ytterkappe av kraftig rød PVC. Materialer av topp kvalitet og en robust konstruksjon gjør at vi tilbyr vår unike 20 års DEVIwarranty™.
DEVIflex™ 10T er en høykvalitets, fleksibel varmekabel for innendørs bruk. Varmekabelen er godkjent i samsvar med M2 kravene og den internasjonale IEC 60800:2009 standarden. Kabelens og kaldendens runde profil gjør den enkel å installere i innendørs gulvvarmeløsninger. DEVIflex™ er en toleder varmekabel med full skjerming og ytterkappe av kraftig rød PVC. Materialer av topp kvalitet og en robust konstruksjon gjør at vi tilbyr vår unike 20 års DEVIwarranty™.
DEVImat™ er en serie selvklebende varmematter, bestående av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm, forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Anvendes til såvel komfortoppvarming som totaloppvarming. Leveres med 20 års garanti.
DEVImat™ er en serie selvklebende varmematter, bestående av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm, forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Anvendes til såvel komfortoppvarming som totaloppvarming. Leveres med 20 års garanti.
Smart
DEVIreg™ Touch
The DEVIreg™ 530 is a simple electronic thermostat with a 2-pole switch, using a floor sensor (wire) to measure and control the desired floor temperature. It can be either flush-mounted or surface-mounted. The thermostat has a dial for adjusting the temperature setting with a scale from to 6. Furthermore, the thermostat has an LED indicating the current mode (heating, standby or fault).
DEVIcell™ er aluminumsbelagte brannhemmende EPS plater som benyttes sammen med DEVIflex™ varmekabler under tregulv, parkett og laminat.
DEVIfoil™ varmefolie er for tørre løsninger, og egner seg godt under tregulv, gulvbelegg, laminat og fliser. Benyttes i alle typer oppholdsrom, kjøkken og kjeller.