Driftskostnader gulvvarme

En elektrisk gulvvarmeløsning fra DEVI er energi- og kostnadseffektiv. Prisen avhenger imidlertid av romstørrelsen, ledig gulvplass, og om gulvvarmen skal brukes som eneste varmekilde til total oppvarming eller bare for å varme gulvet. 

For eksempel vil et 5 m² bad med dusj normalt kreve en 4 m² DEVImat ™ varmematte og en DEVIreg ™ termostat. Hvis du kontakter en elektriker vil han kunne hjelpe med å dimensjonere et varmesystem. 

Elektrisk gulvvarme koster normalt mindre å kjøpe og installere enn noe annet varmesystem. Den generelle regelen er at jo større installasjonsområde, jo lavere systempris per kvadratmeter. 

Strømprisene kan vi ikke gjøre noe med, men ved hjelp av DEVIreg™ termostater, sørger vi for at våre intelligente gulvvarmesystemer kun bruker den energien som trengs for å skape den komforten som eieren ønsker. 

For komfortoppvarming med kun varmt gulv, er strømforbruket omtrent halvparten av kostnaden for et totalt varmesystem. I tillegg sparer du energikostnader til andre varmekilder. For et totalt oppvarmingssystem i et normalt isolert rom, vil energiforbruket være mindre enn 50 kWh /m² i varmesesongen. 

Alle DEVI-produkter er produsert i EU, under høyeste kvalitetskontroll. Velger du en intelligent varmeløsning fra DEVI, er du sikret produkter og service i toppklasse.

DEVI warranty

DEVI leverer høykvalitetsprodukter med lang levetid. Derfor kan vi tilby de beste garantier som finnes på markedet.

Relaterte produkter