Frostsikring av vannrør med DEVIaqua™ 

Om vinteren kan frosne rør være til stor bekymring for boligeiere, hytteeiere, virksomheter, vannforsyningsselskaper etc.

Frosne rør begrenser vanntilførselen på  vinterdager med lave temperaturer. Videre kan vannrørene sprekke og forårsake betydelige skader for både private og næringsvirksomheter.

DEVI har utviklet en enkel løsning for å hindre at ferskvann, avløpsvann, kjølevann, forsyningsvann og vann i sprinklersystemer fryser på dager med svært lave temperaturer.

Løsningen er å installere DEVIaqua™ 9T, som er en to-leder varmekabel for frostsikring. Varmekabelen installeres inne i vannrør.

Godkjent for installasjon i drikkevannsrør

Kabelen er utviklet og godkjent for installasjon i drikkevannsrør, i henhold til de danske GDV-normer.

DEVIaqua™ bruksområder

DEVIaqua™ kan brukes til drikkevannforsyning i private  hjem, hytter, kontorer, produksjonsanlegg, fjøs, kaldrom, vanntanker etc.

Varmekabelen leveres i ferdige lengder med 3/4 "og 1" tilkobling for å gi en vanntett inngang for varmekabelen i drikkevannsrøret.

Den er utstyrt med en UV-stabil ferdigskjøtet kaldende som sikrer rask installasjon med synlig tilkobling.

DEVIaqua™ 9T har en effekt på 9 W pr m ved 230V. Dette er nøye testet og evaluert, og viser en god balanse mellom nødvendig utgang og langvarig bruk.

Varmekabelen leveres i lengder fra 3 meter til 150 meter, og dekker dermed de allerfleste bruksområder.

Det gis 20 års full service garanti på DEVIaqua ™ 9T.

Sjekk DEVIaqua™ 9T sortimentet, klikk her

Relaterte produkter