God påske

Vi ønsker dere alle en riktig god påske med strålende værforhold for skigåing og andre aktiviteter. 

Vi holder påskestengt fra onsdag den 28. mars kl. 13.00 til tirsdag den 3. april kl. 08.00.

 

 

Relaterte produkter
Smart
DEVIlink™ er et trådløst varmestyringssystem, og den perfekte løsningen for styring av elektrisk gulvvarme i leiligheter, eneboliger og fritidsboliger. DEVIlink™ kan styres via Danfoss Link™ App . Dette gir en unik mulighet til å fjernstyre elektrisk gulvvarme via smarttelefon og nettbrett. DEVIlink™ CC er styringsenheten og den sentrale hjernen i systemet som inkluderer flere trådløse enheter plassert i boligen. Ideen bak DEVIlink ™ er å samle hele varmesystemet trådløst og styre det fra ett sentralt punkt. Devilink™ CC kommuniserer trådløst med alle andre Devilink™ enheter i installasjonen. En enkelt Devilink™ CC kan styre opptil 30 rom og være koblet opp til totalt 50 enheter.
DEVImat™ er en serie selvklebende varmematter, bestående av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm, forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Anvendes til såvel komfortoppvarming som totaloppvarming. Leveres med 20 års garanti.
Devicell™ er aluminumsbelagte brannhemmende EPS plater som benyttes sammen med Deviflex™ varmekabler under tregulv, parkett og laminat.
DEVIfoil™ varmefolie er for tørre løsninger, og egner seg godt under tregulv, gulvbelegg, laminat og fliser. Benyttes i alle typer oppholdsrom, kjøkken og kjeller.