Optimal komfort

 

Hverdagsluksusen som oppnås med gulvvarme er ikke kun varme føtter, men også en behagelig romtemperatur med lavest mulig energiforbruk. Ved å installere en DEVI gulvvarmeløsning vil du oppnå maksimal luksus i hverdagen.

Varmen fra føttene stiger langsomt, varmer kroppen og føles meget behagelig når den kommer i hodehøyde. Du sørger selv for mye av oppvarmingen og kan uten problemer redusere romtemperaturen. På denne måten reduseres energiforbruket og varmekostnadene ytterligere. 

Komfort er ikke den eneste grunnen til å velge DEVI

Komfort alene er langt fra den eneste grunnen til å velge en DEVI gulvvarmeløsning. DEVI løsningene har minimalt energiforbruk, gir fleksibilitet i innredningen og har lang levetid. DEVI varmekabler og varmematter leveres med hele 20-års garanti.

DEVIs intelligente varmeløsninger med lang levetid er et av de mest effektive investeringer i det lange løp.

Optimal comfort
DEVI warranty

At DEVI, we find it of great importance to deliver high quality products with long lasting effects. We offer you the best warranties in the market.

Relaterte produkter
Devicell™ er aluminumsbelagte brannhemmende EPS plater som benyttes sammen med Deviflex™ varmekabler under tregulv, parkett og laminat.
DEVIfoil™ varmefolie er for tørre løsninger, og egner seg godt under tregulv, gulvbelegg, laminat og fliser. Benyttes i alle typer oppholdsrom, kjøkken og kjeller.
Smart
DEVIlink™ er et trådløst varmestyringssystem, og den perfekte løsningen for styring av elektrisk gulvvarme i leiligheter, eneboliger og fritidsboliger. DEVIlink™ kan styres via Danfoss Link™ App . Dette gir en unik mulighet til å fjernstyre elektrisk gulvvarme via smarttelefon og nettbrett. DEVIlink™ CC er styringsenheten og den sentrale hjernen i systemet som inkluderer flere trådløse enheter plassert i boligen. Ideen bak DEVIlink ™ er å samle hele varmesystemet trådløst og styre det fra ett sentralt punkt. Devilink™ CC kommuniserer trådløst med alle andre Devilink™ enheter i installasjonen. En enkelt Devilink™ CC kan styre opptil 30 rom og være koblet opp til totalt 50 enheter.
DEVImat™ er en serie selvklebende varmematter, bestående av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm, forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Anvendes til såvel komfortoppvarming som totaloppvarming. Leveres med 20 års garanti.