Optimal komfort

 

Hverdagsluksusen som oppnås med gulvvarme er ikke kun varme føtter, men også en behagelig romtemperatur med lavest mulig energiforbruk. Ved å installere en DEVI gulvvarmeløsning vil du oppnå maksimal luksus i hverdagen.

Varmen fra føttene stiger langsomt, varmer kroppen og føles meget behagelig når den kommer i hodehøyde. Du sørger selv for mye av oppvarmingen og kan uten problemer redusere romtemperaturen. På denne måten reduseres energiforbruket og varmekostnadene ytterligere. 

Komfort er ikke den eneste grunnen til å velge DEVI

Komfort alene er langt fra den eneste grunnen til å velge en DEVI gulvvarmeløsning. DEVI løsningene har minimalt energiforbruk, gir fleksibilitet i innredningen og har lang levetid. DEVI varmekabler og varmematter leveres med hele 20-års garanti.

DEVIs intelligente varmeløsninger med lang levetid er et av de mest effektive investeringer i det lange løp.

Optimal comfort
DEVI warranty

DEVI leverer høykvalitetsprodukter med lang levetid. Derfor kan vi tilby de beste garantier som finnes på markedet.

Relaterte produkter
DEVIcell™ er aluminumsbelagte brannhemmende EPS plater som benyttes sammen med DEVIflex™ varmekabler under tregulv, parkett og laminat.
DEVIfoil™ varmefolie er for tørre løsninger, og egner seg godt under tregulv, gulvbelegg, laminat og fliser. Benyttes i alle typer oppholdsrom, kjøkken og kjeller.
Smart
DEVIlink™ er et trådløst varmestyringssystem, og den perfekte løsningen for styring av elektrisk gulvvarme i leiligheter, eneboliger og fritidsboliger. DEVIlink™ kan styres via Danfoss Link™ App . Dette gir en unik mulighet til å fjernstyre elektrisk gulvvarme via smarttelefon og nettbrett. DEVIlink™ CC er styringsenheten og den sentrale hjernen i systemet som inkluderer flere trådløse enheter plassert i boligen. Ideen bak DEVIlink ™ er å samle hele varmesystemet trådløst og styre det fra ett sentralt punkt. Devilink™ CC kommuniserer trådløst med alle andre Devilink™ enheter i installasjonen. En enkelt Devilink™ CC kan styre opptil 30 rom og være koblet opp til totalt 50 enheter.
DEVImat™ er en serie selvklebende varmematter, bestående av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm, forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Anvendes til såvel komfortoppvarming som totaloppvarming. Leveres med 20 års garanti.