Tre nye grunner til å velge DEVIreg™ Smart

Da DEVI lanserte den trådløse DEVIreg™ Smart termostaten, med styring via App, i 2016 ble den tatt veldig godt imot. Nå har løsningen blitt ytterligere forbedret med nye funksjoner i Appen. Samtidig markerer vi muligheten til å bruke DEVIreg™ Smart appen til å styre flere boliger.

DEVIsmart™ App - ny funksjon: Pålitelig styring med det sterkeste Wi-Fi-signalet
For å få optimal kontroll over elektrisk gulvvarme, har vi utviklet en ny funksjon som viser hvilke av dine Wi-Fi systemer som har det beste signalet. Dette hjelper deg med å oppnå best mulig forbindelse mellom Wi-Fi og DEVIreg™ Smart-termostater, slik at du enkelt og pålitelig kontrollerer gulvvarmen når du er borte.

- Visualiserer Wi-Fi signalstyrke under installasjon
- Optimaliserer installasjonen

DEVIsmart™ App - ny funksjon: Forbedre komforten med 5 varmeperioder
DEVIreg™ Smart er utviklet for å gi optimal gulvvarmekomfort, nøyaktig når og hvor du trenger det. For bedre tilpasning og fleksibilitet tilbyr vi nå muligheten til å bruke opptil fem varmeperioder i døgnet mot tidligere to. Resultatet er bedre komfort tilpasset spesifikke behov.

- Forbedrer produktets fleksibilitet
- Øker boligeierens tilpasningsevne

Flere adresser. Perfekt temperatur. Smart.
Med DEVIreg™ Smart termostater og Appen kan boligeiere styre komfort og gulvvarme på flere adresser - f.eks en hytte på fjellet i tillegg til boligen i byen. Den smarte løsningen kommuniserer gjennom en trygg nettsky forbindelse og sikrer at folk kan holde alle sine boliger varme, ved hjelp av DEVIsmart™ Appen.

Relaterte produkter