Personlig pleie, aromatisk avslapning og lekker luksus. Velvære på badet er populært blant nordmenn og mange drømmer om å forvandle sitt eget bad til en oase av ro og velvære. I en slik drøm om perfekt harmoni med boblebadekar, steamdusj og eksklusiv innredning passer det perfekt med en elektrisk gulvvarmeløsning fra DEVI.

Badet er favorittrommet for mange når det gjelder individuelt velvære i en travel hverdag. For å skape den rette atmosfæren av luksuriøst velvære innreder fler og fler badet med elegant belysning, fliser og eksklusiv innredning.

I tillegg til å skape den riktige atmosfæren er de fleste tiltak en fryd for øyet. Men for å fullføre innredningen av hjemmets avslappende fristed, velger mange en løsning som skjuler seg under gulvet. For uten gulvvarme brister drømmen raskt.

Velvære for bare føtter

Et iskaldt gulv kan fort ødelegge gleden ved å oppholde seg på badet. Med den elektriske gulvvarmeløsningen DEVImat™ fra DEVI starter velværet allerede i det øyeblikk de nakne føttene treffer et varmt gulv.

Gulvvarmesystemet fra DEVI fordeler varmen jevnt i hele rommet. Samtidig sørger en termostat for å finjustere temperaturen, så badet alltid har riktig temperatur uansett årstid.

Enkel og rask installasjon

Gulvvarmen har som regel kapasitet til å varme opp hele badet. Det betyr at man i de fleste tilfeller ikke trenger panelovner. Generelt er DEVImat™ varmematter godt egnet i renoveringsprosjekter, enten det er en enkel fornyelse eller en større ombygning.

DEVImat™ er 3 millimeter tynne varmematter som raskt og enkelt kan installeres på toppen av et eksisterende gulv. Man slipper således tidkrevende arbeid som å bryte opp gamle gulv og støpe på nytt. Alt dette gjør det til en mer effektiv arbeidsprosess, og dermed blir bygge kostnadene mindre.

Energieffektiv løsning

I en tid med økt fokus på energieffektiv adferd betyr effektiv regulering av varmen og varmemattens beliggenhet få millimeter under gulvet, at man ikke bruker unødvendig energi til å holde en behagelig temperatur i velvære oasen.

Med elektrisk gulvvarme er det duket for nytelse og avslapning langt fra hverdagens stress - uten å måtte bekymre seg for at strømregningen kommer ut av kontroll.

Relaterte produkter
DEVIinline™ 17T er en robust varmekabel med skjult skjøt som oppfyller M2 kravene i den tøffe IEC 60800:2009 standarden. Den anvendes i innendørs installasjoner og har skjult skjøt. DEVIinline™ er en to-leder varmekabel med skjerm og anvendes i betonggulv >3 cm. Det gis 20 års utvidet DEVI garanti på DEVIinline™ varmekablene.
DEVImat™ er en serie selvklebende varmematter, bestående av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm, forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Anvendes til såvel komfortoppvarming som totaloppvarming. Leveres med 20 års garanti.
DEVImat™ er en serie selvklebende varmematter, bestående av tynne 2-leder varmekabler på kun 3,0 til 3,5 mm, forlagt på et nett av glassfiber/polypropelen. Anvendes til såvel komfortoppvarming som totaloppvarming. Leveres med 20 års garanti.
Smart
DEVIheat™ is a high-quality, braided screen; self-adhesive all-in-one mat with FEP insulated conductors and a red PVDF outer sheath (non UV stable). The round profile, very low height (only 2.5 mm) and robust construction ensures a fast, simple and safe installation perfect for renovating existing floors. The two cold leads have clearly visible connections to avoid accidentally installing the heated cable in the wall. To ensure a long life-time, all cables are minutely inspected including tests for Ohmic resistance, high voltage and material controls to ensure the quality. This means that we are proud to supply our full floor extended DEVIwarranty™.
DEVIrail™ is a towel drier that is ideal for bathrooms, kitchens and utility rooms. It is also a great solution for hotels. The towel drier is a low energy product that uses no more current than an ordinary light bulb. The design of DEVIrail™ is simple and looks good with all kinds of interior design. It is available in three sizes in both chrome and white.