Personlig pleie, aromatisk avslapning og lekker luksus. Velvære på badet er populært blant nordmenn og mange drømmer om å forvandle sitt eget bad til en oase av ro og velvære. I en slik drøm om perfekt harmoni med boblebadekar, steamdusj og eksklusiv innredning passer det perfekt med en elektrisk gulvvarmeløsning fra DEVI.

Badet er favorittrommet for mange når det gjelder individuelt velvære i en travel hverdag. For å skape den rette atmosfæren av luksuriøst velvære innreder fler og fler badet med elegant belysning, fliser og eksklusiv innredning.

I tillegg til å skape den riktige atmosfæren er de fleste tiltak en fryd for øyet. Men for å fullføre innredningen av hjemmets avslappende fristed, velger mange en løsning som skjuler seg under gulvet. For uten gulvvarme brister drømmen raskt.

Velvære for bare føtter

Et iskaldt gulv kan fort ødelegge gleden ved å oppholde seg på badet. Med den elektriske gulvvarmeløsningen DEVImat™ fra DEVI starter velværet allerede i det øyeblikk de nakne føttene treffer et varmt gulv.

Gulvvarmesystemet fra DEVI fordeler varmen jevnt i hele rommet. Samtidig sørger en termostat for å finjustere temperaturen, så badet alltid har riktig temperatur uansett årstid.

Enkel og rask installasjon

Gulvvarmen har som regel kapasitet til å varme opp hele badet. Det betyr at man i de fleste tilfeller ikke trenger panelovner. Generelt er DEVImat™ varmematter godt egnet i renoveringsprosjekter, enten det er en enkel fornyelse eller en større ombygning.

DEVImat™ er 3 millimeter tynne varmematter som raskt og enkelt kan installeres på toppen av et eksisterende gulv. Man slipper således tidkrevende arbeid som å bryte opp gamle gulv og støpe på nytt. Alt dette gjør det til en mer effektiv arbeidsprosess, og dermed blir bygge kostnadene mindre.

Energieffektiv løsning

I en tid med økt fokus på energieffektiv adferd betyr effektiv regulering av varmen og varmemattens beliggenhet få millimeter under gulvet, at man ikke bruker unødvendig energi til å holde en behagelig temperatur i velvære oasen.

Med elektrisk gulvvarme er det duket for nytelse og avslapning langt fra hverdagens stress - uten å måtte bekymre seg for at strømregningen kommer ut av kontroll.

Relaterte produkter