Eneboliger

Elektrisk varme i boliger

Skal du bygge nytt hus eller renovere et gammelt, anbefaler vi en DEVI løsning for varme og sikkerhet.

DEVI leverer ikke bare energi- og kostnadseffektive elektriske varmeløsninger til alle rom, men også intelligente varmeløsninger som holder tak og takrenner, trapper, gangsoner og nedkjørsler is- og snøfrie slik at du kan ferdes trygt og sikkert om vinteren.

Våre elektriske varmesystemer er lette å installere både under bygging og i forbindelse med renovering.

Usynlige gulvvarmesystemer gir deg mulighet til å utforme rommene slik du vil, uten å planlegge egne steder til panelovner, radiatorer og rør. Med elektrisk gulvvarme trenger du heller ikke å tenke på utgifter til periodisk inspeksjon av varmeanlegget eller annet vedlikehold.

DEVI termostater som kan styres via smarttelefonen gir deg mulighet til å fjernstyre temperaturen. Uansett hvor du befinner deg, kan du enkelt slå varmen på og av eller regulere temperaturen i alle rom via en smarttelefon med nettforbindelse.

Elektrisk gulvvarme er en smart løsning for moderne, energieffektive boliger.

Optimal komfort
Hverdagsluksusen som oppnås med gulvvarme er ikke kun varme føtter, men også en behagelig romtemperatur med lavest mulig energiforbruk. Ved å installere en DEVI gulvvarmeløsning vil du oppnå maksimal hverdagsluksus.
Unngå livsfarlige istapper med varmekabler på taket
Om vinteren utgjør meter lange istapper som henger fra tak en høy risiko for forbipasserende. Men med varmekabler i takrennen reduseres farlige situasjoner betraktelig. I tillegg kan kablene hindre omfattende materielle skader som følge av store snøfall.
Varme og velvære på badet
Personlig pleie, aromatisk avslapning og lekker luksus. Velvære på badet er populært blant nordmenn og mange drømmer om å forvandle sitt eget bad til en oase av ro og velvære. I en slik drøm om perfekt harmoni med boblebadekar, steamdusj og eksklusiv innredning passer det perfekt med en elektrisk gulvvarmeløsning fra DEVI.
Halverte oppvarmingskostnadene
Siri Lina Larsen og Tim Behrns deltok i Superoppusserne på TV3 våren 2017. Paret kjøpte høsten 2015 et hus i idylliske Son. Huset er bygget i 1954, og innredningen bar preg av datidens planløsning. De falt for huset, men erfarte raskt at det var veldig upraktisk og trengte en større oppgradering for å imøtekomme familiens behov. Stor var derfor gleden da de ble valgt som deltakere i Superoppusserne.
DEVI 75 – Feire med oss!
DEVI har 75 års jubileum i år. Det vil vi gjerne feire sammen med våre kunder. Vi inviterer deg til å delta i en morsom DEVI 75 konkurranse på Facebook.
Driftskostnader gulvvarme
En elektrisk gulvvarmeløsning fra DEVI er energi- og kostnadseffektiv. Prisen avhenger imidlertid av romstørrelsen, ledig gulvplass, og om gulvvarmen skal brukes som eneste varmekilde til total oppvarming eller bare for å varme gulvet.
DEVI 75 – takk for flotte bilder!
Takk for flotte bilder mottatt i Facebook-konkurransen «DEVI 75 år» Mange kunder feiret sammen med oss i den ni uker lange konkurransen. Vi har mottatt 73 bilder fra Norge og hele verden. Takk til alle som har deltatt i vår 75 års jubileumsfest!