Industritanker

Med tanke på at store mengder ømfintlige stoffer lagres i enorme tanker, er det avgjørende å opprettholde riktig temperatur i slike lagre hele året, uavhengig av værforholdene. Den mest fleksible og effektive løsningen for tanker er DEVI varmekabler. 

Vi har levert varmesystemer som bidrar til sikkerhet i industrien og rørsystemer. Frostsikring med varmekabler kan brukes til ulike rør, tanker og beholdere innen landbruks- og industrisektoren, for eksempel gass-, olje- eller vanntanker.

Det kan være nødvendig å beskytte rør og tanker mot frost samt å opprettholde riktig temperatur for å sikre at materialene flyter fritt. Det er også viktig å opprettholde en bestemt minimumstemperatur i tanksystemer for å unngå problemer med harde avleiringer, koagulering og frostskade i tanken.

Hvis det er behov for å opprettholde en bestemt temperatur, må det kompenseres for varmetapet gjennom isolasjonen for å unngå risiko som følge av lave temperaturer eller is, selv om tanken er isolert.

Nye DEVIpipeheat™ V3 - drikkevannsgodkjente kabler
DEVIpipeheat™ V3 er en oppdatering av den selvbegrensende kabelen DEVIpipeheat™ V2. Den nye versjonen er godkjent for installasjon i drikkevann.
DEVI trygger vinteren med varmeløsninger
DEVI tilbyr smarte og energieffektive løsninger som trygger og sikrer private boliger om vinteren. Utendørs varmesystemer sparer både tid og penger samtidig som man unngår snømåking og salting. Varmesysteme består av elektriske varmekabler eller matter, termostater og fuktfølere. Løsningene skreddersys slik at de passer til boligeierens behov.
Frostsikring av vannrør med DEVIaqua™
Om vinteren kan frosne rør være til stor bekymring for boligeiere, hytteeiere og vannforsyningsselskaper. Frosne rør begrenser vanntilførselen på vinterdager med lave temperaturer. Videre kan vannrørene sprekke og forårsake betydelige skader for både private og næringsvirksomheter.