Lavenergibygninger

Moderne lavenergihus trenger lite oppvarming. Temperaturreguleringen må imidlertid være intelligent og fleksibel, både med tanke på presis temperatur og lavest mulig strømforbruk. Den moderne livsstilen der man ofte er på farten, krever at man kan styre varmesystemet via en smart app uansett hvor man befinner seg. DEVI tilbyr alt dette og enda mer. Komfortabel temperatur og optimalt strømforbruk er alltid sikret med DEVI elektriske gulvvarmesystemer.

Usynlige gulvvarmesystemer gir deg mulighet til å utforme og utnytte rommene slik du vil, uten å planlegge egne steder til panelovner, radiatorer og rør. 

DEVI termostater med mobilapplikasjoner gir deg mulighet til å fjernstyre temperaturen i boligen. Uansett hvor du befinner deg, kan du enkelt slå varmen på og av eller regulere temperaturen i alle rom så lenge du har internettforbindelse.

Elektrisk gulvvarme er dagens løsning for moderne, energieffektive boliger.

Nye DEVIpipeheat™ V3 - drikkevannsgodkjente kabler
DEVIpipeheat™ V3 er en oppdatering av den selvbegrensende kabelen DEVIpipeheat™ V2. Den nye versjonen er godkjent for installasjon i drikkevann.
Utendørs varmeløsninger
Elektrisk oppvarming brukes til is- og snøsmelting, og gir sikkerhet for mennesker, kjøretøy, utstyr og bygninger om vinteren. En av de største fordelene med elektriske varmesystemer er at de regnes som den mest energieffektive løsningen for is- og snøsmeltingsapplikasjoner.
Innendørs gulvvarmeløsninger
Elektrisk oppvarming er en prosess der elektrisitet omdannes til varme. Det føles nesten magisk! Ved bruk av dette enkle prinsippet stiger varmen fra gulvet og varmer opp hjemmet ditt, samtidig bringer varmen komfort inn i hverdagen din.
DEVI trygger vinteren med varmeløsninger
DEVI tilbyr smarte og energieffektive løsninger som trygger og sikrer private boliger om vinteren. Utendørs varmesystemer sparer både tid og penger samtidig som man unngår snømåking og salting. Varmesysteme består av elektriske varmekabler eller matter, termostater og fuktfølere. Løsningene skreddersys slik at de passer til boligeierens behov.
Frostsikring av vannrør med DEVIaqua™
Om vinteren kan frosne rør være til stor bekymring for boligeiere, hytteeiere og vannforsyningsselskaper. Frosne rør begrenser vanntilførselen på vinterdager med lave temperaturer. Videre kan vannrørene sprekke og forårsake betydelige skader for både private og næringsvirksomheter.
Siri og Tim halverte oppvarmingskostnadene
Siri Lina Larsen og Tim Behrns deltok i Superoppusserne på TV3 våren 2017. Paret kjøpte høsten 2015 et hus i idylliske Son. Huset er bygget i 1954, og innredningen bar preg av datidens planløsning. De falt for huset, men erfarte raskt at det var veldig upraktisk og trengte en større oppgradering for å imøtekomme familiens behov. Stor var derfor gleden da de ble valgt som deltakere i Superoppusserne.
Optimal komfort
Hverdagsluksusen som oppnås med gulvvarme er ikke kun varme føtter, men også en behagelig romtemperatur med lavest mulig energiforbruk. Ved å installere en DEVI gulvvarmeløsning vil du oppnå maksimal hverdagsluksus.
Myter og fakta om elektrisk gulvvarme
Kan du forestille deg et liv uten elektrisitet? Nesten alt du bruker i det daglige, fra mobilen, vaskemaskinen til T-banen er avhengig av strøm. Bruk av elektrisitet som strømkilde til oppvarming handler ikke bare om effektivitet, men også om fornybare løsninger som er så miljøvennlige som mulig. Dette gjelder også strøm til DEVIs gulvvarmeløsninger.
Driftskostnader gulvvarme
En elektrisk gulvvarmeløsning fra DEVI er energi- og kostnadseffektiv. Prisen avhenger imidlertid av romstørrelsen, ledig gulvplass, og om gulvvarmen skal brukes som eneste varmekilde til total oppvarming eller bare for å varme gulvet.
Unngå livsfarlige istapper med varmekabler på taket
Om vinteren utgjør meter lange istapper som henger fra tak en høy risiko for forbipasserende. Men med varmekabler i takrennen reduseres farlige situasjoner betraktelig. I tillegg kan kablene hindre omfattende materielle skader som følge av store snøfall.
Varme og velvære på badet
Personlig pleie, aromatisk avslapning og lekker luksus. Velvære på badet er populært blant nordmenn og mange drømmer om å forvandle sitt eget bad til en oase av ro og velvære. I en slik drøm om perfekt harmoni med boblebadekar, steamdusj og eksklusiv innredning passer det perfekt med en elektrisk gulvvarmeløsning fra DEVI.