Leilighetsbygg – leiligheter

Med tanke på beboernes komfort, sikkerhet og driftskostnader er DEVI det ideelle valget for innendørs oppvarming som elektrisk gulvkomfortvarme, duggfrie speil og tørre håndklær, men også for bibeholdelse av varmtvannstemperatur samt is- og snøsmeltingsløsninger.

DEVI tilbyr ikke bare løsninger for varme gulv i baderom, men også matter for duggfrie speil og håndkletørkere som er ideelle for baderom, kjøkken og vaskerom.

Moderne teknologi gir huseiere og driftsansvarlige mange muligheter for å forbedre bygningenes energieffektivitet og sikkerhet.

Gulvvarme

Hvis du ønsker varme, komfortable gulv anbefaler vi deg å ta en nærmere titt på DEVIs intelligente varmeløsninger.

Elektrisk gulvvarme kan brukes både som totalvarme og tilleggsvarme i leiligheter og større bygg. Det er enkelt å legge en tynn DEVImat varmematte, DEVIfoil varmefolie eller en av våre andre varmeløsninger under renovering. Da er du sikker på, at du alltid har en behagelig varme når temperaturen ute synker.

Diskré og usynlig gulvvarme gir flere og bedre muligheter til å innrede leiligheten slik du ønsker, men først og fremst forbedrer det varmekomforten til glede for deg og familien din. Med elektrisk gulvvarme kan du dessuten styre varmen nøyaktig og effektiv.

I utvalget av DEVI-produkter finner du løsninger som er skreddersydd for alle typer gulvbelegg samt intelligente termostater som sørger for ønsket varme og kontrollert strømforbruk.