Leilighetsbygg – leiligheter

Med tanke på beboernes komfort, sikkerhet og driftskostnader er DEVI det ideelle valget for innendørs oppvarming som elektrisk gulvkomfortvarme, duggfrie speil og tørre håndklær, men også for bibeholdelse av varmtvannstemperatur samt is- og snøsmeltingsløsninger.

DEVI tilbyr ikke bare løsninger for varme gulv i baderom, men også matter for duggfrie speil og håndkletørkere som er ideelle for baderom, kjøkken og vaskerom.

Moderne teknologi gir huseiere og driftsansvarlige mange muligheter for å forbedre bygningenes energieffektivitet og sikkerhet.

Gulvvarme

Hvis du ønsker varme, komfortable gulv anbefaler vi deg å ta en nærmere titt på DEVIs intelligente varmeløsninger.

Elektrisk gulvvarme kan brukes både som totalvarme og tilleggsvarme i leiligheter og større bygg. Det er enkelt å legge en tynn DEVImat varmematte, DEVIfoil varmefolie eller en av våre andre varmeløsninger under renovering. Da er du sikker på, at du alltid har en behagelig varme når temperaturen ute synker.

Diskré og usynlig gulvvarme gir flere og bedre muligheter til å innrede leiligheten slik du ønsker, men først og fremst forbedrer det varmekomforten til glede for deg og familien din. Med elektrisk gulvvarme kan du dessuten styre varmen nøyaktig og effektiv.

I utvalget av DEVI-produkter finner du løsninger som er skreddersydd for alle typer gulvbelegg samt intelligente termostater som sørger for ønsket varme og kontrollert strømforbruk.

Nye DEVIpipeheat™ V3 - drikkevannsgodkjente kabler
DEVIpipeheat™ V3 er en oppdatering av den selvbegrensende kabelen DEVIpipeheat™ V2. Den nye versjonen er godkjent for installasjon i drikkevann.
Utendørs varmeløsninger
Elektrisk oppvarming brukes til is- og snøsmelting, og gir sikkerhet for mennesker, kjøretøy, utstyr og bygninger om vinteren. En av de største fordelene med elektriske varmesystemer er at de regnes som den mest energieffektive løsningen for is- og snøsmeltingsapplikasjoner.
Innendørs gulvvarmeløsninger
Elektrisk oppvarming er en prosess der elektrisitet omdannes til varme. Det føles nesten magisk! Ved bruk av dette enkle prinsippet stiger varmen fra gulvet og varmer opp hjemmet ditt, samtidig bringer varmen komfort inn i hverdagen din.
DEVI trygger vinteren med varmeløsninger
DEVI tilbyr smarte og energieffektive løsninger som trygger og sikrer private boliger om vinteren. Utendørs varmesystemer sparer både tid og penger samtidig som man unngår snømåking og salting. Varmesysteme består av elektriske varmekabler eller matter, termostater og fuktfølere. Løsningene skreddersys slik at de passer til boligeierens behov.
Frostsikring av vannrør med DEVIaqua™
Om vinteren kan frosne rør være til stor bekymring for boligeiere, hytteeiere og vannforsyningsselskaper. Frosne rør begrenser vanntilførselen på vinterdager med lave temperaturer. Videre kan vannrørene sprekke og forårsake betydelige skader for både private og næringsvirksomheter.
Siri og Tim halverte oppvarmingskostnadene
Siri Lina Larsen og Tim Behrns deltok i Superoppusserne på TV3 våren 2017. Paret kjøpte høsten 2015 et hus i idylliske Son. Huset er bygget i 1954, og innredningen bar preg av datidens planløsning. De falt for huset, men erfarte raskt at det var veldig upraktisk og trengte en større oppgradering for å imøtekomme familiens behov. Stor var derfor gleden da de ble valgt som deltakere i Superoppusserne.
Optimal komfort
Hverdagsluksusen som oppnås med gulvvarme er ikke kun varme føtter, men også en behagelig romtemperatur med lavest mulig energiforbruk. Ved å installere en DEVI gulvvarmeløsning vil du oppnå maksimal hverdagsluksus.
Myter og fakta om elektrisk gulvvarme
Kan du forestille deg et liv uten elektrisitet? Nesten alt du bruker i det daglige, fra mobilen, vaskemaskinen til T-banen er avhengig av strøm. Bruk av elektrisitet som strømkilde til oppvarming handler ikke bare om effektivitet, men også om fornybare løsninger som er så miljøvennlige som mulig. Dette gjelder også strøm til DEVIs gulvvarmeløsninger.
Driftskostnader gulvvarme
En elektrisk gulvvarmeløsning fra DEVI er energi- og kostnadseffektiv. Prisen avhenger imidlertid av romstørrelsen, ledig gulvplass, og om gulvvarmen skal brukes som eneste varmekilde til total oppvarming eller bare for å varme gulvet.
Unngå livsfarlige istapper med varmekabler på taket
Om vinteren utgjør meter lange istapper som henger fra tak en høy risiko for forbipasserende. Men med varmekabler i takrennen reduseres farlige situasjoner betraktelig. I tillegg kan kablene hindre omfattende materielle skader som følge av store snøfall.
Varme og velvære på badet
Personlig pleie, aromatisk avslapning og lekker luksus. Velvære på badet er populært blant nordmenn og mange drømmer om å forvandle sitt eget bad til en oase av ro og velvære. I en slik drøm om perfekt harmoni med boblebadekar, steamdusj og eksklusiv innredning passer det perfekt med en elektrisk gulvvarmeløsning fra DEVI.