Stadioner

Elektrisk varme på stadioner 

Det er krav om høye standarder på spillefeltene på profesjonelle og internasjonale stadioner. Derfor er det viktig å eliminere risikoen for dårlige spilleforhold og kansellering av kamper, spesielt knyttet til dårlige værforhold, som regn, is og snø. I henhold til FIFAs  anbefalinger og krav, 5. utgave (punkt 4.2): "(..) I kaldt klima bør spillefeltet være utstyrt med et underjordisk varmesystem for å hindre at det fryser under ekstreme vinterforhold. ''

Et elektrisk varmesystem fra DEVI holder jordstemperaturen på et passende nivå og bidrar til å opprettholde god kvalitet på spillefeltet i hele sesongen. DEVI tilbyr et bredt utvalg av varmekabler og termostater for installasjon på fotballbaner og andre idrettsareaner.

DEVI er verdensledende innen elektriske varmesystemer og har unik kompetanse i løsninger som er dedikert til stadioner som brukes til fotballspill, friidrett og andre idretter. Våre elektriske varmeløsninger virker perfekt både under naturlig gress og kunstgress.

Nye DEVIpipeheat™ V3 - drikkevannsgodkjente kabler
DEVIpipeheat™ V3 er en oppdatering av den selvbegrensende kabelen DEVIpipeheat™ V2. Den nye versjonen er godkjent for installasjon i drikkevann.