Pionerer innen elektrisk varme gjennom 75 år

DEVI feirer 75 års jubileum. Siden starten i København i 1942 har DEVI etablert seg som Europas ledende merkevare innen elektrisk oppvarming. Vinnerformelen er nyskapende teknologi og en unik forståelse av hvordan elektrisk gulvvarme bringer komfort, hygge og atmosfære i menneskers liv.

Selv om tidene forandrer seg, forblir hjemmets betydning for menneskene den samme. Hjemmet er det sted du slapper av, lader batteriene dine, lever og ler. DEVI er dansk, og vet alt om betydningen av å skape komfortable hjem og ikke minst begrepet 'hygge'.  I hovedsak betyr hygge å skape en varm atmosfære og nyte de gode tingene i livet med familie og venner.

DEVI har de siste 75 årene bidratt til å skape varme, trygge og innbydende hjem med elektriske gulvvarmeløsninger:

DEVI er stolte over å ha bidratt til å skape hjem med atmosfære, varme og frihet. Vi har vært en viktig, nærmest usynlig, del av menneskers liv de siste 75 årene, og vil fortsette å være det takket være våre innovative løsninger, markedsledende kompetanse og samarbeid med fagfolk.

DEVI 75 Years Logo

 

 

Drevet av fagfolk i 75 år

DEVIs posisjon som markedsleder i Europa og tilstedeværelsen i Canada, Kina og Sør-Afrika skyldes i stor grad samarbeid med installatører og andre fagfolk over hele verden.

Dette samarbeidet gir DEVI en unik forståelse for fagfolks ønsker og behov, noe som er avgjørende når det gjelder morgendagens løsninger. Ambisjonen om stadig å sette nye markedsstandarder er drivkraften bak DEVIs innovative og omfattende produktsortiment.

I dag finner det meste av DEVIs produksjon sted i Frankrike (Saint Malo) og Polen (Grodzisk Mazowiecki), noe som betyr at ca 90% av DEVI-produktene blir produsert innen EU.

Millioner av bygninger utstyrt med elektriske varmeløsninger fra DEVI. Våre innendørs gulvvarmeløsninger og utendørs systemer for is og snøsmelting finnes bl.a. i hus, hoteller, kontorer og næringsbygg over hele verden fra Nord-Norge til New Zealand.

DEVIs elektriske varmeløsninger er utviklet for å møte kundenes behov og mange bruksområder:

Floor heating in apartments

 1. Elektrisk gulvvarme:
 • For renovering og nybygg
 • Totaloppvarming (også kalt primær oppvarming) hvor gulvvarme er den eneste varmekilden:
  • for alle bygg (Boliger, leiligheter, hytter, kontorer, boder, verksteder, industribygg m.m.)
  • for nesten alle typer gulvoverdekninger
  • for våt og tørr installasjon
 • Komfortoppvarming (også kalt tilleggsoppvarming) – gulvvarme som supplement til andre varmekilder, f.eks. panelovner, radiatorer, vedovner, varmepumper m.m.

Heated driveway

 1. Is- og snøsmelting:
 • DEVIs systemer for is- og snøsmelting er utviklet for å gi sikker fremkommelighet for mennesker og kjøretøyer samt unngå skader på bygninger og tak. Inspirasjonen til utendørs varmeløsninger kom fra virksomhetens lange erfaring med innendørs varmeløsninger. Uansett hvor varmeløsningene benyttes er de enkle å installere og drifte.

Pipe heating cables installation

 1. Frostsikring av rør:
 • DEVI leverer høyteknologiske varmeløsninger som gir effektiv frostsikring av rør. Varmeløsningene installeres der det er behov for å hindre at vannet fryser og ødelegger vann- og sanitærrør. DEVIs frostsikringssystemer kan benyttes både innvendig i rør og på utsiden av rørene, på rør som er montert innendørs og utendørs, samt rør over og under bakken. DEVI termostater med følere sikrer optimale resultater med minst mulig energiforbruk.

 

 1. Øvrige varmeløsninger:
 • Fotball- og idrettsanlegg
 • Hoteller og kontorer
 • Lufthavne og heliporter
 • Fryselagre og landbruksbygg
 • Marine og transport

Feire med oss på sosiale media!

 

Facebook Icon

 

Twitter icon

 

Linkedin icon

 

Les mer om DEVIs prosjekter:

Prosjektreferanser
Ullernåsen Boligsameie
Leilighetsbygg – leiligheter
Norway
Verdens høyeste trehus
Hoteller og næringsbygg
Norway
Pipervika | Oslo Fisketorg
Hoteller og næringsbygg
Norway
Fremtiden: elektrisk oppvarming i moderne lavenergihus

Moderne lavenergihus har lite oppvarmingsbehov. Varmestyringen må være intelligent og fleksibel. Dagens livsstil hvor folk er mye på farten krever full kontroll over varmesystemet fra der man befinner seg. DEVI tilbyr dette og mye mer. Komfortabel varme på kort tid, med styring via app, til lavest mulig energiforbruk.

DEVI termostater med styring via app, lar deg styre temperaturen fra der du er. Uansett hvor langt unna du er, bare du har internettforbindelse, kan du slå på eller av varmen, eller regulere temperaturen i hvert rom.

I dag er elektrisk gulvvarme løsningen for moderne energieffektive hus.

Mer informasjon om varmestyring via app finner du på: http://www.devismart.no/home/

Modern low-energy house