Gulvvarme

DEVI innendørs gulvvarmesystemer
All varme stiger oppover! Dette forklarer hvorfor gulvvarme er behageligere enn varme fra panelovner og radiatorer. Disse gir konvektive luftbevegelser som først sender varmen oppover til taket, for deretter å gå nedover og komme tilbake som et kaldt trekk rundt føttene. DEVI gulvvarme gir derimot behagelig varme rundt føttene, kroppen og hodet.  

DEVIs gulvvarmesystemer sørger for komfortable romtemperaturer, enten hjemme, på kontoret, på et verksted, i en idrettshall eller hvor som helst det er behov for behagelig varme. Like viktig er det at DEVIs gulvvarmesystemer kan installeres i alle gulvtyper enten det er nye betong- eller tregulv eller gulv som skal renoveres. 

Gulvvarme har lang levetid. DEVIs varmekabler og -matter holder i praksis like lenge som huset de er installert i. Det er heller ikke nødvendig med vedlikehold! 

De typiske bruksområder for gulvvarmesystemer er bad, kjøkken, stue, soverom, kontorer eller hvor som helst det er behov for behagelig varme, med ulike typer gulvkonstruksjoner. 

DEVIs gulvvarmesystemer består av DEVI varmekabler, varmematter eller varmefolie sammen med DEVIreg™ termostater og monteringsutstyr. 

DEVIreg™ termostater med følere sørger for optimale resultater med minst mulig energiforbruk.

Anbefalinger for DEVIs gulvvarmesystemer

Hovedformålet med DEVI gulvvarmesystemer er å gi behagelig og komfortabel inneklima og gulvtemperatur i:

Kompendium: Innendørs gulvvarmesystemer
Dette kompendium presenterer DEVIs anbefalinger for konstruksjon og installasjon av gulvvarmesystemer for innendørs bruk. Det gir veiledning for installasjon av varmesystemer, elektriske data og systemkonfigurasjoner. Kompendiet er på engelsk. 
 

 

 Videoer

Installasjon av DEVIflex™ varmekabler:

Installasjon av varmekabler

 

Installasjon av varmematter