Idrettsanlegg

DEVI elektriske varmeløsninger for idrettsanlegg 

De fleste moderne idrettsanlegg er flerbruksanlegg der man kan holde idrettsarrangementer og andre arrangementer uavhengig av værforhold eller antall tilskuere. Den største utfordringen er å sørge for perfekte forhold på banen under alle kamper, krevende værforhold og i situasjoner når banen brukes til andre arrangementer.

DEVI elektriske varmeløsninger kan legges eller pløyes ned, kobles til strømforsyning og brukes når det ikke er spillere på banen, og gir ikke bare frostbeskyttelse.

Elektrisk varme på idrettsanlegg er i de fleste tilfeller en universalløsning til stadionanlegg. Slike energieffektive løsninger hindrer at banen blir skadet av frost og snø om vinteren. Stadionvarme stimulerer vekst og restituering av naturgress. Alt dette bidrar til bedre baneunderlag, noe som kan forlenge spillesesongen uavhengig av årstid og sted.

Hovedårsaken til å bruke elektrisk varme er systemets enkelhet og problemfrie egenskaper sammenlignet med andre løsninger, der det kreves mer mekanisk utstyr for å sikre at systemet fungerer godt, i tillegg til risikoen for feil på grunn av værforholdene.

DEVIs varmeløsninger for idrettsanlegg består av DEVI varmekabler, DEVIreg™ termostater og monteringsutstyr.

DEVIreg™ termostater med følere sikrer optimale resultater med minst mulig energiforbruk.


Anbefalinger for DEVI varmeløsninger for idrettsanlegg

En av hovedoppgavene til varmesystemet er å tine banen for et individuelt fotballspill eller sørge for min +1 ° C på overflaten:

Idrettsanlegg

DEVIs varmesystemer kan brukes på naturlige og kunstige gressbaner for å hindre dannelse av is og snø på overflaten.

 

Kompendium: Varmesystemer for kunstige og naturlige gressplener
Dette kompendium presenterer DEVIs anbefalinger for konstruksjon og installasjon av varmesystemer på naturlige og kunstige gressplener. Det gir veiledning for installasjon, elektriske data og systemkonfigurasjoner.

Kompendiet er på engelsk.

 

 

 


Video:

Elektrisk varme under Silkeborg Stadium