Om DEVI

DEVI sørger for et komfortabelt bomiljø – elektriske varmeløsninger med høy kvalitet og langvarig virkning. Vi støtter våre kunder ved å gi markedets beste garantier – DEVIwarranty™ dekker ikke bare utskifting av kabler eller matter, men også kostnaden til installasjon og gulvmaterialer – i opp til 20 år!

75 år med DEVI elektrisk varme

Selskapet ble etablert i København i 1942, og navnet "DEVI" er en forkortelse for Dansk El-Varme Industri.

I begynnelsen produserte DEVI varmeelementer til bruk i industrien. Tidlig på 60-tallet begynte DEVI å interessere seg for varmekabler. De eldste installasjonene med varmekabler er fra tidlig på 1960-tallet.

 

Våre verdier

Vi har samlet tre av de viktigste erklæringene fra vår visjon, vårt formål og våre verdier i tre ledesetninger vi har kalt "Slik skal det gjøres":

  • Vi er ledende på det globale markedet for elektrisk varme.
  • Vi er det foretrukne valget.
  • Vi er et sunt selskap som mennesker ønsker å samarbeide med, og der mennesker ønsker å arbeide.

 

Markedsledende

DEVI-varemerket er en del av Danfoss-konsernet – Danmarks største industrikonsern. DEVI er en markedsledende, global aktør innen gulvvarme og den største europeiske produsenten av elektriske varmesystemer. Vårt erklærte mål er å være det foretrukne valget for både montører og sluttbrukere.

Omfanget av DEVIs tilbud omfatter design, produksjon og salg av moderne elektriske varmesystemer, som skiller seg fra de andre som er tilgjengelige på markedet.

 

For pressen

DEVI ble etablert i København i 1942, og navnet "DEVI" er en forkortelse for Dansk El-Varme Industri. Fra 2003, har DEVI vært en del av Danfoss - Danmark's største industrivirksomhet.

Happy familiy with DEVI Electrical floor heating DEVI Electrical Heating cable manufacture

DEVI Medarbeidere