Våre verdier

Vi har samlet tre av de viktigste erklæringene fra vår visjon, vårt formål og våre verdier i tre ledesetninger vi har kalt "Slik skal det gjøres":

  • Vi er ledende på det globale markedet for elektrisk varme.
  • Vi er det foretrukne valget.
  • Vi er et sunt selskap som mennesker ønsker å samarbeide med, og der mennesker ønsker å arbeide.

Vår visjon

DEVI er en global leverandør av elektriske varmeløsninger for bruk innendørs og utendørs. Vi mestrer avansert teknologi for varmestyring, som gir optimal brukerkomfort og energibesparing.

Vi skal alltid utvikle løsninger som kan integreres med totalstyring av inneklimaet i privatboliger.

Vårt formål

Vi er det foretrukne valget.

Vi oppnår dette ved å tilby kundene produkter av høyeste kvalitet med et konkurransefortrinn, og tilby sluttbrukerne komfort med pålitelige varmeløsninger til bruk innendørs og utendørs, i boliger og næringsbygg.

Vi er et sunt selskap som mennesker ønsker å samarbeide med, og der mennesker ønsker å arbeide.

Våre verdier

Vi er kompetente, har vinnerånd og utvikler oss kontinuerlig til fordel for våre kunder, kollegaer og andre samarbeidspartnere.

DEVI Electrical cable manufacture DEVI Electric heating enviroment care

Vår kvalitetspolicy

DEVIs varmeløsninger skal hjelpe kundene våre. Derfor skal vi ha en sterkt kundefokusert tilnærming i alle våre forretningsaktiviteter.

Vårt primære mål er å være "det pålitelige valget" for kunder innen våre markedssegmenter. Vi tilbyr de enkleste, mest effektive kvalitetsløsningene for innendørs komfortprodukter samt utendørs sikkerhetsprodukter og -tjenester på alle nivåer.

Vi sørger for at vi identifiserer og forstår kundenes forventninger. Vi designer, utvikler og kontrollerer produkter og tjenester for å oppfylle eller overgå disse forventningene.

Vi måler kundenes tilfredshet, og setter oss mål for å sikre at vi alltid overgår forventningene.

Vi identifiserer hvilke kompetanser som kreves for at vi skal kunne oppfylle primærmålet og utvikle medarbeidernes ferdigheter etter behov. Vi skaper og driver en kultur og organisasjon som forventer og belønner kontinuerlig forbedring i alle deler av virksomheten.

Vi bruker et ISO 9001-sertifisert, avdelingsinndelt kvalitetsstyringssystem (QMS) for å standardisere en ensartet, kundefokusert tilnærming. I 2015 gikk vi over til et ISO/TS 16949-kompatibelt QMS-system.

Våre anlegg og våre produkter samsvarer med alle gjeldende bestemmelser og miljøstandarder. DEVI tar en aktiv rolle i utviklingen av nye miljø- og industristandarder.

Over tid skal vi redusere vår samlede leverandørbase og gå over til leverandører med ISO 9001-sertifisering, der samsvar med Danfoss' etiske retningslinjer er et minstekrav.      

Siden vi tilbyr de høyeste kvalitetsstandarder, støtter vi kundene med markedets beste garanti på 20 år for DEVI kabler og matter. DEVIwarranty™ dekker ikke bare utskifting av produktet, som skade på murverk og fliser, men også kostnaden til installasjon og gulvmaterialer.

Vår miljøpolicy

DEVI forbedrer kontinuerlig sin miljøpåvirkning.

Vi fremmer bærekraftig utvikling ved å forebygge forurensning og eliminere uønsket påvirkning på miljøet. Vårt arbeid fører til kontinuerlige og målbare forbedringer i miljøet.

DEVIs aktiviteter planlegges og gjennomføres med hensyn til hver enkelt medarbeider, arbeidsmiljøet og omgivelsene. Alle DEVIs produksjonsenheter oppfyller standarden ISO 14001 samt gjeldende miljøkrav og arbeidsmiljøkrav.

Begrepet "miljø" betyr både arbeidsmiljø, inkludert helse og sikkerhet, og det ytre miljøet. DEVIs varmesystemer og moderne termostater er utviklet for å spare energi og redusere kostnadene for DEVI-brukerne.