Hva er Elite-programmet?

DEVI Elite er et lojalitetsprogram med fordeler for montører som vil oppdatere sine profesjonelle ferdigheter og kunnskaper innen varmeløsninger for å gjøre arbeidsdagen lettere. Oppdatert kompetanse betyr at montøren kan tilby kundene optimal service, noe som igjen betyr at DEVI Elite-montørene har den beste kunnskapen for å håndtere elektriske varmeløsninger. De kan levere beste service takket være den kontinuerlige profesjonelle opplæringen.  

Fordeler for montørene betyr fordeler for kundene

DEVI Elite gir montører mulighet til å få fordeler hver gang de bruker ulike DEVI-tjenester til å få kunnskap om moderne elektriske varmeløsninger. De kan oppdatere sine yrkeskunnskaper og bruke relevant informasjon i det daglige arbeidet. DEVI belønner og støtter svært kvalifiserte montører.
Ved å velge en DEVI Elite-montør kan sluttbrukerne være trygge på at de får de beste produktene med markedets beste garanti, og den beste servicen på gulvvarme. Dette har høy verdi for boligeiere samt eiendomsutviklere og entreprenører.

Mange emner

Kunnskap om produkter, mobile verktøy, seminarer og konferanser samt e-kurs er noen av de profesjonelle områdene montører kan få tilgang til gjennom DEVI Elite. Jo mer aktiv montørene er, jo flere fordeler kan de motta.

Høyere standarder og mer vekst

DEVI Elite er en utmerket tjeneste for montører som ønsker å forbedre sine ferdigheter og tilby kundene bedre tjenester. I et bredere perspektiv er DEVI Elite et nøye planlagt initiativ for å sikre høyest mulig standard og støtte vekst for montørene.

DEVI Elite